OsTrY Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 W związku z tym, że sprzedałem Megankę i w moich rękach znalazł się Seat Ibiza czas na małe co nieco.. Póki co tylko wnętrze, lakier itp przy następnej okazji i przy następnym przypływie wolnego czasu... Także zapraszam do obejrzenia krótkiej i skromnej relacji.. Ogólnie do czyszczenia używałem: APC VP Glinka Temachem Pędzelki VP Szczoteczka Oral-B Mikrofibry no name. Szyby - Turtle Wax Glass Polish Do konserwacji plastików używałem pozostałości środka firmy Ixtar (jak otworzyłem cudowną skrzyneczke zorientowałem się, że nic nie mam do konserwacji więc ratowałem się czym mogłem. Co prawda środek nie był bardzo brudny (z wyjątkiem plastików) ale postanowiłem zainwestować w wypożyczenie Karchera Puzzi 200 (koszt wypożyczenia 60pln/doba). Do tego Poszedł Proszek Karchera RM 760. Fajna sprawa, niby nie były brudne a tu proszę Dalej przyszła kolej ogarnięcie zawaisów drzwi i takich tam... Before & After i lewe... Before & After nastepnie poszły pedały.. Before & After Nie zapomniałem i o dywanikach.. Sprzęt musi nie tylko grać ale i czysto wyglądać. Pucujemy również plastiki... Efekt końcowy... Być może są małe bądź duże niedociągnięcia ale uwierzcie mi, że co kolejny samochód to lepiej mi to idzie, dążę do perfekcji Dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Aleś te zdjęcia prze ostrzył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 że co ostrzyłem Fotki i tak cykane telefonem i przez apke w tel rameczki dodawane, nie mam opcji ostrzenia w SGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 OsTrY, siwy to nasz spec od forumowych zdjęć, więc wszystko wypatrzy, czasem się pomyli, ale generalnie daje radę. Wracając do relacji - stanowczo za mało zdjęć i za duże 'skoki' między etapami, ale nie ma to tamto - mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 stanowczo za mało zdjęć i za duże 'skoki' oki, wezmę to pod uwagę przy następnej relacji z korekty lakieru mnie się podoba. Dzięki siwy to nasz spec od forumowych zdjęć, więc wszystko wypatrzy, czasem się pomyli, ale generalnie daje radę. DawPi przez 5 lat mam do czynienia z tematyką foto, przez ostatni rok pracowałem przy kamerach specjalnych w jednej ze stacji tv także jeśli mówię, że nie ostrzyłem to nie ostrzyłem Mi też się wydaje, że np zdjęcie bagażnika jest ostrzone gdy patrze się na obicie kanapy ale to może tak materiał interferuje, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mistrz pędzelka Środek wygląda ok, praca ok, tylko te gumo-dywaniki w lecie psują efekt. Ile używałeś stricte Puzziego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Zybercik, tzn pytasz się ile mi zajęło zrobienie samochodu Puzzim? Powiem Ci tak: miedzy 10 a 16 zrobiłem: Seata Ibize (średnio uwalony) VW Tourana (średnio uwalony) Peugeot'a 206 (uwalony). liczmy śreeeednio 2h na auto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 OsTrY Na drugim zdjęciu popatrz na podłoże. Na przedostatnim zdjęciu - plastik. Gdybyś te zdjęcia sam gdzieś zobaczył czy nie uznał byś że są prze ostrzone, tym bardziej jak piszesz że od pięciu lat siedzisz w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 są prze ostrzone, W końcu relacja... Ostrego Też potwierdzam że jakieś dziwne te foty okiem amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panowie to zadajcie te pytania mojej komórce, ja naprawdę nic nie robiłem bo i po co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panowie to zadajcie te pytania mojej komórce, ja naprawdę nic nie robiłem bo i po co... Nikt nie chce Cię obrazić, pytałem tak przez ciekawość bo tak wykonanych zdjęć i to przez komórkę nigdy nie widziałem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fedur Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Praca ciekawa chodz to dopiero poczatek. Z ciekawosci gdzie mozna wypozyczyc taki odkurzacz pioracy? PS Wzmak lezy luzno na tej szmacie? Warto go przytwierdzic chocby do tylu oparcia kanapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Fajnie wyszlo. czym leciales zawiasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjano82 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 GROUND ZERO- miałem to swego czasu w aucie- zabójca!!!!! jak dla mnie, dobrze zestrojone pudło i konkretny wzmak powodują małe trzęsienie ziemi, przy czym ceniłem głośnik za bardzo zwarty, punktowy kick-bass, nie pierdzenie jak wiele inych konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi