killer23 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Rozebrałem swoja myjkę NILFISK 120.2 i z pompy wyleciał mi olej. Bardzo bym był wdzięczny jak ktoś by podpowiedział co tam teraz wlać.
maestro00 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 To jest myjka elektryczna, nie wymienia się w niej oleju
killer23 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 To jest myjka elektryczna, nie wymienia się w niej oleju wiem ale rozkreciłem ja i mi sie wylał maq, to do elektrycznrj tez moze byc? ktos mi mowil ze mozna wlac olej od wspomagania...
yukon Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 killer23, daj do serwisu, mnie zrobili za grosze
killer23 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 ale ja juz mam wszystko rozlozone tylko wystarczy poskładac, nie wim tylko jaki olej tam wlac
Salwinek91 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Wlej normalny olej silnikowy. Mialem to samo 2 tyg temu ze mi oring jeden wydmuchalo i woda leciala bokiem jak zaczalem rozkrecec to i olej wylecial. Dzwonilem do serwisu i powiedzial mi koles ze normalny olej silnikowy. Nie ma znaczenia czy mineral czy syntetyk. Akurat myjka Karcher ale raczej nie ma znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi