and808 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 witam, czy ktos z Was koledzy, korzysta(ł) z akumulatorowej maszyny polerskiej ? jesli tak, to jaka firma/model. PS, czy to ma wogole sens ? np ze wzgledu na zbyt mala liczbe obrotow ...
adr_ad Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wrzuć chociaż foto co masz na myśli.
and808 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 poniewaz raczkuje, to nie mam konkretnego modelu na mysli. myslalem raczej, ze macie koledzy juz doswiadczenie z akumulatorowymi polerkami... albo inaczej, czy polerka musi byc mimosrodowa ? znalazlem kilka polerek akumulatorowcych, jednak zadna z nich nie jest mimosrodowa - a wiec jak rozumiem pozostawi hologramy.
Pavlik Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie miałem styczności z takim urządzeniem, ale nie sądzę aby coś takiego miało odpowiednią moc, ewentualnie akumulator był na tyle sprawny i pojemny a przy tym lekki, aby polerka zdała swój egzamin. Polerowanie to nie głaskanie i odpowiedni poziom mocy musi być zagwarantowany. Jeśli nie masz dostępu do prądu a chcesz podziałać, to musisz kupić agregat prądotwórczy i do niego podpinać maszynę.
Royal Szczecin Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Temat był juz poruszany więc poszukaj, ja przerabiałem Parkside z Lidla dla ciekawości, wniosek - wielka kicha.
and808 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 koledzy, znalazlem taka rzecz: http://allegro.pl/szlifierka-katowa-dew ... 32811.html czy to ma sens ? od razu zaznaczam, ze nie rozumiem roznicy pomiedzy szlifierka a polerka ....
Burger Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Brak regulacji obrotów, brak soft startu, brak stabilizacji obrotów. Brak sensu.
daniels Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 koledzy, znalazlem taka rzecz: http://allegro.pl/szlifie...2429032811.html czy to ma sens ? od razu zaznaczam, ze nie rozumiem roznicy pomiedzy szlifierka a polerka .... nie ma to kompletnie sensu, lepiej kupić kestlera sim180 poprosić znajomego o miejsce w garażu z prądem, dać mu dobrą flaszę i jeszcze zostanie na browara...
Rekomendowane odpowiedzi