Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Scholl Purple 9000 Opis produktu : PURPLE zostało stworzone specjalnie, aby zapewnić maksymalną pielęgnację i ochronę wszystkich gładkich powierzchni znajdujących się we wnętrzu samochodu. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii polimerów PURPLE umożliwia łatwe odkurzanie zakurzonych i wyblakłych powierzchni paneli drzwi, deski rozdzielczej, winylu i gładkiej skóry zapewniając optymalną ich ochronę. Obrabiane powierzchnie będą miały bardzo naturalne, pół-matowe wykończenie. W przeciwieństwie do innych produktów na rynku, PURPLE nie zawiera węglowodorów lub olejów silikonowych, idealnie nadając się do gładkich skórzanych powierzchni. Tłuste, śliskie i tanio wyglądające błyszczące obszary należą już do przeszłości dzięki PURPLE! Pół-matowe wykończenie PURPLE jest miłe dla oka a świeży zapach wita Państwa zaraz po otwarciu dzwi samochodu. ZALETY: - Wysoce aktywne polimery zapewniają trwały półmatowy połysk - Wysycha bardzo szybko, bez rozmazywania - Nie pozostawia tłustego lub śliskiego nalotu - Idealnie nadaje się do pielęgnacji skóry - Bardzo przyjemny i świeży zapach - Dobry efekt czyszczenia - Nowoczesny i bezpieczny preparat wolny od węglowodorów Teraz ode mnie : Tak jak podaje producent , przyjemny taki trochę owocowy zapach ( ciężko mi określić dokładnie jaki ), bez smug,bez połysku , taka trochę delikatna satyna, zostawia miłe dla oka powierzchnie, nie jest tłusty. Dla małego porównania część deski rozdzielczej zrobiłem SV Plastic Care. Stwierdzić mogę ,że różnic nie widzę co oczywiście jest na plus dla Scholla ,dodatkowo Scholl ma ładny przyjemny zapach. Element przed : W trakcie : tutaj widać konsystencję produktu. Po : Widać różnicę co do strony lewej "nie ruszonej ". Stronę lewą zrobiłem tym oto środkiem : W trakcie : Po : Praktycznie różnicy nie widać. A tutaj deska po Schollu cała u góry : Nakładka progowa : Przed : W trakcie ( może słabo widać różnicę podczas użycia ) : Po : Kieszeń drzwiowa : Przed : W trakcie : Nie mam fotki Po ,ale widać jaka jest różnica. Produkt bardzo przyjemny, zostawia fajne efekty i taki delikatny satynowy wygląd
escimo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wydaje mi się, że SV jest delikatnie ciemniejszy. Ale po zdjęciach widać, że fajny produkt, kolejny z serii "nie świecących się jak psu jajca" A co z tym zbieraniem kurzu? Zauważyłeś już jakąś różnicę? Na SV bardziej osiada czy mniej?
Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 co do osiadania kurzu to wcześniej całość była robiona SV i średnio po ok. tygodniu czasu można było coś dostrzec ,że coś się pojawia , tak chwilowo tutaj jest podobnie tak więc uważam ten produkt za równie dobry
Thomas Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 2 tygodnie po aplikacji, nie zauważyłem jakiegoś pogorszenia wizualnego, poziom przyczepiania kurzu mały
_Makki_ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Scholl Purple uzywam od dosyc dawna i moge jak najbardziej polecic takze ten produkt. Inny zapach niz konkurenci, jaki to nie wiem bo podobno nie znam sie na zapachach. Ale przyjemny napewno! Test Tylko proponuje zapodawac na fibre bo szkoda produktu. Jak wiekszosc produktow tej firmy, jest naprawde bardzo wydajny.
Rosemeyer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 a te odciencia na desce/poduszcze to co to? Cos bylo wczesniej i nie wyczysciles? Nijak sie one pokrywaja ze smarowaniem itp
Thomas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 a te odciencia na desce/poduszcze to co to? jak mam wyczyścić delikatne "wypustki " miejsca gdzie wyskakuje poduszka i jest tak fabrycznie ... to żaden brud nie jest ...
Rosemeyer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 jak mam wyczyścić delikatne "wypustki " miejsca gdzie wyskakuje poduszka i jest tak fabrycznie ... to żaden brud nie jest ... ja mam na mysli te pionowe odcinajace sie zacieki itp a nie jakis brud itp. sa praktycznie na kazdym zdjeciu tego elementu i sprawiaja ze deska wyglada jakby na panelu byly testowane 3 rozne produkty. gadamy o tym samym?
Thomas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 nie wiem może tak jakoś wygląda , były 2 produkty ,ale na żywo nie widać tego ...
Rosemeyer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Moze wczesniej cos kladles i przebija? Czysciles deske jakims APC przed Purple'em?
Thomas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czysciles deske jakims APC przed Purple'em? niet, ale wilgotną szmatką przetarłem ...
Rekomendowane odpowiedzi