Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Scholl Blue Tyre & Vinyl Care Opis produktu: BLUE - pozostawia trwały i znakomity wysoki połysk na wszystkich powierzchniach pojazdu wykonanych z plastiku, winylu i gumy oraz uzyskujący szczególne i intensywne efekty w pielęgnacji opon oraz okolic silnika ZALETY: - Szybka formuła - rozpryskaj, wytrzyj i gotowe! - Doskonała zdolność penetracji - pozostawia długotrwałą ochronę - Nie pozostawia tłustego filmu - Wnika w krople wody i może być łatwo stosowany na mokrej powierzchni - Produkt nie palny Teraz ode mnie : Zapach produktu troszkę chemiczny,ale przy stosowaniu nie odczuwa się tego ( można uznać za neutralny ), konsystencja taka trochę żelowa ( wg mnie bardzo fajna, nie spływa po aplikacji ). Produkt bardzo wydajny wystarczy trochę,aby zadziałał na nawet sporej powierzchni. Elementy przed aplikacją : Tutaj po pryśnięciu produktu: Jak widać konsystencja nie jest bardzo płynna, tak więc fajnie się trzyma. Postanowiłem rozprowadzić go pędzlem,wg mnie lepiej się to robiło niż gdyby to był aplikator ,a dodatkowo wszędzie dotarłem W trakcie aplikacji. A tutaj już po : Nadmiar produktu,który aplikowałem i tak w małych ilościach został usunięty szmatką oczywiście delikatnie i pozostawione samo sobie aby wyschło , tak jak to zaleca producent. Tutaj dla porównania inny element : Przed: Po : Dodatkowo podszybie : Przed : W trakcie : Po : Zastosowałem go też na inne zewnętrzne plastiki,listwy itp. Po prawie 1,5 tygodniu od aplikacji i przebytej drodze w deszczu nie odniósł praktycznie żadnego uszczerbku na wyglądzie. Polecam
Administrator Evo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Przyjemne testy Testowałeś go może na oponach ?
Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Evo, na oponach jeszcze nie Aczkolwiek ciekaw jestem jak się długo tam będzie trzymał bo na plastikach pomimo przebytej drogi w deszczy i 1,5 od czasu aplikacji ma się bardzo dobrze
kamilgt Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 ładny efekt nowego plastiku jakbyś nowe elementy założył
Qandoo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ładnie, Ładnie a jak z aplikowałeś na podszybie ?? Pędzlem też czy już jakimś aplikatorem ??
Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Pędzlem też czy już jakimś aplikatorem ?? wszystko łącznie z podszybiem i elementami lusterek nakładałem , a raczej rozprowadzałem pędzlem, łatwiej ,szybciej i lepiej takim sposobem było nastepnie tak jak pisałem nadmiar delikatnie ścierałem szmatką , a reszta wysychała samoczynnie.
escimo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Thomas, stosowałeś na takich nieoczyszczonych powierzchniach i się nic nie działo? Jakieś kropelki zostają na plastyku czy wszystko spływa?
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 escimo, powierzchnie mają trochę klurzu,ale to tyle auto było myte wcześniej z tymże zrobiłem kawałek drogi i się zakurzyło Jakieś kropelki zostają na plastyku czy wszystko spływa? kropelki zostają i środek się fajnie trzyma pomimo tak jak pisałem przebytej drogi w deszczu uaktualnie temat nowymi fotkami to będzie widać
rickson Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Thomas, Jak będzie okazja to mógłbyś wrzucić zdjęcia jak środek wygląda pod mocnym słońcem?
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 rickson, spoko ale nie wcześniej fotki zrobię jak w weekend
Thomas Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 po 2,5 tygodnia od aplikacji i przejechanych ok. 2500km z czego ~~50km w deszczu nie jest źle
ShineON Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Scholl Blue na Bridgestone https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Marian_K Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 To jak z oponami - warto kupować czy odpuścić sobie? Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Scholl Concepts Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Marian_K, od poniedziałku w promocji więcej info w dziale dystrybutorów
daniels Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 To jak z oponami - warto kupować czy odpuścić sobie? Ktoś ma jakieś doświadczenia? wieczorem wrzuce foty, ale produkt bardzo fajny, wytrzymalosci enduranca to on nie ma ale bardzo fajnie przyciemnia gume
Marian_K Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 wieczorem wrzuce fotyNieśmiało się przypominam Jakbyś miał fotki, to chętnie rzucę okiem.
ShineON Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Marian_K, zajrzyj do naszej relacji tam masz wysmarowane Conti Scholl Blue http://shineon.pl/?page=4#!/page_gallery
daniels Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 myślałem że mam troszke lepsze zdjecia...po aplikacji (polecam pędzel) opona dość mocno się świeci po 20-30 minutach jest już ok
Carire Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 daniels, a jak trwalość i jak sie spisuje w kontakcie z wodą?
Marian_K Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 po aplikacji (polecam pędzel) opona dość mocno się świeci po 20-30 minutach jest już ok Ja zawsze używam pędzla - jakoś gąbkami mi nie wychodzi Trzeba zakupić i przetestować
daniels Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 a jak trwalość i jak sie spisuje w kontakcie z wodą? trwałość przeciętna, jak dowali deszczem to zjedzie po tygodniu, ja w zimie do niego nie podchodzę ale w lecie raz na miesiąc jade endurancem i co tydzień uzupełniam schollem, jest dosyć wydajny i taki system sprawdza sie mnie w 100%- opona czarna jak smoła przez cały miesiąc
Thomas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 daniels, wolę osobiście Gtechniq lepiej się trzyma,ale też wielkiej rewelacji nie ma chyba,że jest sucho wtedy ok
Rekomendowane odpowiedzi