siwyjac Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam. Dzisiejszy test sponsoruje Dzięki uprzejmości chłopaków z 4nano do testów otrzymałem próbkę apc do plastików o nazwie "Wrapped Interior Plastic Cleaner". Próbkę rozcieńczyłem z wodą destylowana w proporcji 1:10. Pierwszy test "cleaner" zaliczył w corsie c mojego szwagra i zaliczył go na 5+ !! Jako, że niestety nie posiadam zdjęć z tego testu postanowiłem wyczyścić coś jeszcze raz. Jak na złość moje auto jest czyste a pod rękom brak brudasów, więc znalazłem coś co jest plastikowe i w dodatku brudne. A mianowicie plastikowy kosz na śmieci Bohater testu prezentuje się tak Śmietnik podzieliłem na dwie połowy z paskami testowymi. Z prawej strony Wrapped z lewej APC Nielsena. strzelamy i po przetarciu MFką naszym oczom ukazuje się taki widok a tak wyglądała MFka po zakończeniu testu Jak dla mnie Wrapped Interior Plastic Cleaner jest świetną alternatywą dla APC Nielsena którego do tej pory używałem do czyszczenia plastików wewnątrz auta. Ogromny plus za zapach Wrappeda, który przypomina kwiatowy płyn do mycia podłóg. W stężęniu 1:10 bardzo przyjemnie się nim pracuje w przeciwieństwie do duszącego zapachu Cyclona. ps. do terakoty też się nadaje
ragandbones Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kolejny test w którym APC Nielsena wypada blado...Zaczynam żałować, że mam jeszcze litr
siwyjac Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 ragandbones, ja nie napisałem, że Nielsen wypada blado... właściwości czyszczące ma identyczne ale zapach przemawia za Wrappedem.
spons Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 siwyjac, dzieki za fajny tescik Jak zwykle, plyny czyszczace od 4nano to nie takie tam APC z przypadku z duza sila mycia, testowany tutaj plyn calkowicie nie oddzialuje z platikiem, nie wymywa koloru, nie zrobi bialych plam czy nalotu. Idealnie bezpieczny i za razem mega skuteczny przy czyszczeniu folii samochodowych (kto mial i uzytkowal, bedzie wiedzial co mam na mysli).
m1chal Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 testowany tutaj plyn calkowicie nie oddzialuje z platikiem, nie wymywa koloru oo to ktoś by mógł to stestować na niebieskich plastikach w audi a4 b5 ... i audi a6... bo tam to praktycznie przy kazdym APC mikrofibra jest zafarbowana od niebieskiego koloru
spons Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Male rezultaty testow na bialej matowej folii, folia byla regularnie zapuszczana przez 3 miesiace bez mycia Na fotach zostala wstepnie umyta szamponem, paroma APC i wyglinkowana, efekt: A tu juz po czyszczeniu Plastic and Wrapped Cleaner w stezeniu 1:10:
spons Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Produkt juz dostepny w sprzedazy, KLIK
Rekomendowane odpowiedzi