Marek M Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witajcie, Szykuję się do oddania autka na detailing - ale zanim: Czy macie namiary na jakiegoś dobrego/sprawdzonego lakiernika, który ogarnie drobne tematy za uczciwe $$ w Krakowie? lekko przetarty zderzak tylni w A6C6, mała wgniotka w drzwiach.
jarekrk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jak znajdziesz to daj znać bo też mam 2 elementy do poprawki, a do tej pory każdy którego spotkałem to albo partacz albo krzyczy po 600zł za element
gibki8 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mogę polecić pana Markowskiego na ulicy Centralnej. http://www.automarkowski.pl/index.php Robiłem u niego już parę samochodów i robi dobrze za całkiem niezłą kasę
saddam Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Bodajże jakiś czas temu użytkownik tego forum oddawał samochód do lekkiej naprawy (otarcie) tutaj: http://autosparepair.pl/ i z tego co wiem był zadowolony. Też szukał kogoś dobrego, kto nie "spartoli" roboty.
DawPi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 saddam, to ja to ja! Ale otarcia były naprawdę minimalne, żadnego większego elementu. Z małymi sobie poradzili, jak z całymi elementami - nie wiem.
saddam Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 DawPi, no właśnie tak mi się wydawało
Marek M Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 saddam, gibki8 Dzięki - chyba sprawdzę ten autosparepair
Capaz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Panowie! Też się włączę bo mam sporą szkodę parkingową - jakiś %$%#%$ przeciągnął mi zderzakiem po drzwiach i błotniku i jest spore zagięcie. Ponadto mam kilka poprawek kosmetycznych do zrobienia przy okazji.. Znajomi korzystali kiedyś z usług Pana KANI z Radziszowa k. Krakowa. Ceny ponoć trochę spore, ale wykonana praca w 100% ok. Nie mniej jednak hologramów po polerowaniu malowanego elementu bez liku Sam zastanawiam się komu powierzyć samochód... Jeżeli więc macie jeszcze jakieś inne "sprawdzone" zakłady blacharsko-lakiernicze w Krakowie to piszcie. Ponadto zapytam jeszcze w temacie, czy ktoś korzystał kiedyś z usługi "usuwania wgnieceń bez lakierowania" np. po gradobiciu.? Chciałbym wiedzieć jakie to są koszty i jak wygląda efekt "po" zabiegu. Pozdrawiam, Maciek
Swoop Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 coś Piotrek aka minetoo wspominał, że jakiegoś dobrego lakiernika ma, ale szczegóły u niego...
Keil Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja mam własnie auto u powyższego więc może coś napiszę/ po.
Marek M Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Poszukałem i znalazłem jeszcze S-Plus na Nowohuckiej... też smart repair http://www.s-plus.com.pl/ więc albo oddam tu albo już wspomniane http://autosparepair.pl/
cyga Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lakiernik polecony przez znajomego - robił u niego Porsche w zeszłym roku, w tym roku drugi samochód. O cenach nic nie wiem, ale na pewno nie są zbyt duże. Dzwonić - pytać! 602 229 473 Babińskiego 16 Pan Grzegorz Hytroś Jakby co moge zrobić zdjęcia drugiego samochodu (zielonkawa/limonkowa Kia), żeby mieć pogląd jak to zrobił. W przyszłym tygodniu być może znajoma będzie do niego oddawać srebrne auto, to też można poczekać na relacje jak mu pójdzie.
kemotkr Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dziś lub jutro odbieram auto od lakiernika więc zdam relację. Ceny w zależności od elementu. Co do "wgniotek", sprawdzony namiar mile widziany Edit. Auto odebrałem więc mogę coś skrobnąć . Z malowania jestem naprawdę zadowolony (po raz kolejny). Lakier czarny metalik. Dla zainteresowanych: AUTO SERWIS WALDEMAR MIGAS Tadeusza Ptaszyckiego 15 31-979 Kraków tel. (12) 686 60 22
kogoot Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Wanda Urban Siemaszki 1.(skręt przed tunelem z Prądnickiej) Na moje autko spadła drabina(u mechanika....) i skierował mnie na naprawę wlasnie tam i on pokrywał koszty. Jako ze drabina byla aluminiowa to przedni słupek wgniecenie powyżej lusterka, odbiła się i głęboką rysa na zderzaku z boku. naprawili i polakierowali tak ze nie ma śladu i naprawdę byłem zadowolony. Z przymusu ale polecam.
AST_KRK Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Gdyby ktoś szukał kiedyś dobrego lakiernika to śmiało mogę polecić Pana Grzesia. Mieszka w okolicach Wadowic, ok. 35 min jazdy od Krakowa. Za wstawienie reperaturki, przygotowanie i polakierowanie oraz położenie konserwacji malowanego elementu z robocizną powiedział tylko 600 zł. W Krakowie za taką samą robotę chcieli najtaniej 1000 zł. Jak coś to piszcie na pw.
kerad Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 AST_KRK, ale powiedział, czy wykonał w tej cenie? Rozumiem ze cena pokrywa również koszt reperaturki?
Maikel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Orientujecie się może ile mogło by kosztować Polakierowanie maski Alfa Romeo 159
AST_KRK Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak chcesz to mogę podać Ci numer do znajomego lakiernika z okolic Wadowic.
karambol Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Orientujecie się może ile mogło by kosztować Polakierowanie maski Alfa Romeo 159 ja biorę od 400 do 450zł w zależności co tej masce dolega
Maikel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Orientujecie się może ile mogło by kosztować Polakierowanie maski Alfa Romeo 159 ja biorę od 400 do 450zł w zależności co tej masce dolega Popołudniu postaram się zrobić zdjęcie niby niewiele stłuczka wgnieciona maska ale łatwiej będzie pokazać na zdjęciu niż opisywać .....ponieważ nie wiem, czy będzie klepana ta czy poprostu kupię nową i pomaluję...
karambol Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Orientujecie się może ile mogło by kosztować Polakierowanie maski Alfa Romeo 159 ja biorę od 400 do 450zł w zależności co tej masce dolega Popołudniu postaram się zrobić zdjęcie niby niewiele stłuczka wgnieciona maska ale łatwiej będzie pokazać na zdjęciu niż opisywać .....ponieważ nie wiem, czy będzie klepana ta czy poprostu kupię nową i pomaluję... Może po prostu podjedz i pogadamy jak coś to pw.
Pajk Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Wykorzystam wątek i się podepnę. Zaczynam poszukiwania lakiernika / blacharza, który ogarnie całego Jeepa Grand Cherokee ZJ. Do zrobienia: - pasowanie klapy i maski (stare mają duże ogniska rudej, szkoda czasu na naprawę - części na wymianę są już kupione), - kompleksowa blacharka (nie ma żadnych "harmonijek", jednak Jeep dorobił się kilku ognisk rudej; trzeba wypiaskować, zakonserwować, etc.), - piaskowanie i malowanie podwozia i mostów wraz z konserwacją, - malowanie całego samochodu (bez komory silnika - to w następnej kolejności). Kolor ten sam co był, bez zmian. Generalnie, szukam solidnego fachowca, który przeprowadzi wszystkie etapy odnowy Jeepa. Możecie polecić kogoś, kto ogarnie taki temat?
jarekrk Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Jak tam temat lakiernika u nas w mieście ? Coś się zmieniło, ktoś może kogoś na bieżąco polecić ? Mam za niedługo do ogarnięcia parę rzeczy i szukam sprawdzonego człowieka
kempus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gdyby ktoś szukał uczciwego i sprawdzonego lakiernika, mogę dać namiar na PW na lakiernika z Ruczaju, u którego robię samochód. Legalna działalność, gwarancja itd. Przystępne ceny, a co najważniejsze - zna się na swojej robocie.
Rekomendowane odpowiedzi