HubertRinkon Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie wyczyszczona pasta , załamanie światła hmm nie wiem co w każdym razie nie ma tego na innych fotkach póżniej a nic już nie robiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 a ipa nie leciałeś po polerowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauber Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Również mi się podoba Kolorek teraz ładny połysk otrzymał Jakiś QD użyłem może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 IPA używałem sporo ale jak widać i tak mało starannie miejscami , QD nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Bardzo fajna relacja. Gratuluje zapału przy czyszczeniu tłumika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 HubertRinkon, co to za plastik przy nawiewie na nogi? Mam w wykładzinie nacięcia dokładnie w tym miejscu i zawsze zastanawiało mnie co tam powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jeśli chodzi o te plastiki to tak wyglądają ale do czego służą wstyd się przyznać ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jeśli chodzi o te plastiki to tak wyglądają ale do czego służą wstyd się przyznać ale nie wiem Obrazek Może to jest,aby szyna nie wycierała materiału jak fotele podjedzie max do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Może to jest,aby szyna nie wycierała materiału jak fotele podjedzie max do przodu? mi też na to wygląda, że jak się coś wypracuje w fotelu, to żeby nie darło poszycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admdz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 a ja mam jedno małe pytanie do autora wątku w miejscu gdzie się zaczynają fotki maski, czyli od "Trochę maski usunięcie wżerów z ptasich odchodów(mniejszy prostokąt ) oraz rys" co w tym miejscu robiłeś? Czy to jest położony nowy lakier (klar?)? pozdrawiam serdecznie Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 a ja mam jedno małe pytanie do autora wątku w miejscu gdzie się zaczynają fotki maski, czyli od "Trochę maski usunięcie wżerów z ptasich odchodów(mniejszy prostokąt ) oraz rys" co w tym miejscu robiłeś? Czy to jest położony nowy lakier (klar?)? pozdrawiam serdecznie Adam Raczej poprawnie przeprowadzona maszynowa korekta lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 admdz FG 500 , potem 2500 , 3000 , 4000 (od futra do miękkiego wafla ) michałoś Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admdz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dzięki serdeczne Hubert, doczytałem, dokształciłem się, efekt EKSTRA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Audi klika dni po aplikacji przebieg 50 km . Co do trwałości na lato wystarczająca gdyż na ML wygląda tak nałożony 6.04.2012 przebieg około 3000 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 HubertRinkon, kurcze, dopiero co nadrabiam zaległości w lekturze forum, a tu projekt za projektem z lokalnego podwórka, mocno idziesz - fajna praca przy konkretnym aucie będę wypatrywał na ulicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wypatruj wypatruj ale z tym może być ciężko bo żona robi 5000 km rocznie max Dzięki za miłe słowa , z projektu na projekt się rozkręcam przy następnym i auto rozkręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ale z tym może być ciężko bo żona robi 5000 km rocznie max wiem o co chodzi - bo Corsa mojej drugiej połówki ma takie same roczne przebiegi, przyjdzie czas na zmiany to chyba licznik w górę pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 przyjdzie czas na zmiany to chyba licznik w górę pójdzie zakładasz, że nowa żona będzie więcej jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Borek, mocne hehe Zaraz mnie HubertRinkon pogoni za OT w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Rozwijając temat żon .... Moja stwierdziła że przebiegiem lakieru nie zabije ( od korekty zrobiła 58 km słownie pięćdziesiąt osiem kilometrów ) Skoro nie przebiegiem to wystawiła cięższe armaty w postaci postawienia auta w miejscu gdzie ktoś kosił trawę !!! , pod drzewem pierwsze soczki dodatkowo auto dostało białymi bombami z nieba . Dresing na oponach się trzyma - nie poprawiałem , auto spłukane wodą wytarte "puchatym" Pierwsze mycie od korekty program czwarty 5 złotych i do przodu a tutaj krótki filmik http://www.youtube.com/watch?v=256AOHugx08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi