need Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Winszuję, fajna robota a kapeć był straszny. Wyszło bardzo wdzięczne autko. Sam kupiłem niedawno żabkę dla żony, 2003 TechRun, wiśnia, bardzo fajna wersja. Też trochę zjechane, no może nie aż tak, ale parę dni walczyłem. Jak się odważę to przy kolejnej robótce pokażę. A dla kolegi wielkie brawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 need, TechRun Twingo? Półkubły, twarde zawieszenie i alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No niezupełnie, ale to takie limited edition: 16V, trochę skóry w środku, pełna elektryka i klima, u mnie akurat alu. Jak na żabę to wypas Tak to wygląda, z tym że ja mojej małży sprawiłem cerise (wiśnię): TechRun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Całkiem inne auto Ładna przemiana i to się docenia, widać że pracy nad nim było dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 need, spoko. Kumpel miał Clio Tech Run to właśnie tak było: 16V, półkubły z welurem (fotele z Clio Sport), klima, alu, twarde zawieszenie Drugi ma Initiale, to w porównaniu zupełnie różne samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jak nowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jedna z lepszych przemian w tym sezonie póki co Gratulacje wytrwałości i efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi