lukasz86 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 witam, pożyczyłem polerkę od kolegi ale wsunie nie wiem jaka to ogólnie jest Czyto orbitalna, czy rotacyjna w sumie zakres ma od 0-3000 obr i ma regulacje 7 biegowa załączam fotke a i jak mniej więcej się ocenia obroty na nadym biegu ??
jeffik Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Link. To coś takiego? Ciężko powiedzieć, bo na stronie producenta nic nie piszą. A kolega nie ma jakiejś instrukcji do niej?
LZ Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Rotacja na 99%. Jakbyś zdjęcie wrzucił to by można było ocenić na 100%.
lukasz86 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 no przecież jest zdiecie:d no właśnie że na stronie producenta nic nie piszą ;/ dzięki za pomoc w sumie zamierzam kupić sobie maszynę bo ta była pożyczona od kolegi i próbowałem wypolerować audi ta maszynka i Uc i mi nie poszło wiec nie wiem jaki typ polerki jest najlepszy [ Dodano: 13 Maj 2012, 20:09 ] temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi