LEGIA Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam Który środek najlepiej nada się do tapicerki Recaro niebieskie z golfa IV GTI i wyczyści plamy z przedstawionych poniżej, wydaje się że tapicerka była już prana ale raczej niedokładnie bo pozostały gdzieniegdzie białe plamy widoczne w materiale oraz są trochę zabrudzone tylko przednie fotele, tylna kanapa wygląda jak z fabryki: 1. 303 PRODUCTS Cleaner/Spot Remover 946 ml 2. Meguiars Quik Out 3. Meguiars Carpet & Interior Cleaner 4. Smart Wax SmartCarpet 473ml? A może inny?
paro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja ze swojej strony mogę Ci polecić rewelacyjny środek do zakonserwowania skóry firmy Waxoyl produkt nazywa się U.P.T. firma jeszcze nie wszystkim dobrze znana w Polsce. Jak będziesz zainteresowany daj znać podam Ci namiar gdzie mogą Ci tym zabezpieczyć autko. Ja zabezpieczyłem u siebie beżowe skóry ok roku temu rewelacja;) jak coś wyleje pobrudzę wystarczy przetrzeć szmatką suchą lub lekko wilgotną tu masz parę linków odnośnie produktu:
Bio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 paro, Twój post zalatuje mi reklamą... Kolega pyta jak to wyczyścić a nie zakonserwować. LEGIA, Możesz wrzucić zdjęcia ?
paro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 przepraszam jeśli zajeżdża Ci to reklamą... proponuję mu tylko zabezpieczenie tych foteli jak już dojdzie z nimi do ładu...
LEGIA Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 LEGIA, Możesz wrzucić zdjęcia ? jak widać to tapicerka materiałowa a nie skórzana siedzenia może już trochę styrane ale mają one taką opinię że szybko się niszczą te czarne boczki były poplamione tak jakby ktoś to kiedyś nieudolnie prał, udało mi się to usunąć środkiem ValetPro Heavy Duty Carpet Cleaner ale niestety nie poradził sobie on z niebieską częścią siedzeń jakieś sugestie? propozycje środków którymi mógłbym to spróbować usunąć?
Bio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 LEGIA, Niebieska część jest obawiam się wytarta a nie poplamiona ;/
kubik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 LEGIA, Niebieska część jest obawiam się wytarta a nie poplamiona ;/ Po przyjrzeniu się Też mi to wygląda na wytarcie niebieskiego materiału
Qandoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 To akurat cześć która chyba w fotelach razem z boczkami najbardziej się zużywa, to jest wytarte na 100% według mnie widać, że niebieska część jest brudna ale przy szwie wytarty już materiał
Sprinter Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Prałem już kilka takich Recaro i jak koledzy wyżej pisali to już jest wytarty materiał niestety. Zapewne coś tam brudna jest, ale nie na tyle by powrócił kolor.
Rekomendowane odpowiedzi