Sucre Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Widać że bella wypiękniała ale tak jak napisali przedmówcy, szkoda że praktycznie zero zdjęć z najważniejszej rzeczy czyli korekty. IMO kropelki dość słabawe jak na świeży colli..
gruby_RS Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Szkolny błąd. BH dla tzw "luku" (bez sensu, po korekcie) i na to Colli. Powstała kanapka z dżemem i pastą rybną Jak wyglądają kropelki, po prawidłowo nałożonym Colli, to Kol Forest wyjaśnił
krzysiek555 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 zdjec z koretkty to mozna powiedzec wogole nie ma autko piekne bylo wczesniej u mnie i wuja Sucre ,mozna bylo inny wosk nalozyc na ta pore roku spokojnie chlopaki bedze wiecej relacji w tym roku napewno
Camel- Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 bo jakoś cienko widzę ten sezon.............. Wziąłem sobie do serca uwagi i coś pomału się rodzi w Lesznie Mam nadzieje, że chociaż tym razem nie zawiodę
karmal Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zdjec z koretkty to mozna powiedzec wogole nie ma autko piekne bylo wczesniej u mnie i wuja Sucre ,mozna bylo inny wosk nalozyc na ta pore roku spokojnie chlopaki bedze wiecej relacji w tym roku napewno Fotek dużo jak ja byłem Później Bartek już działał sam a ciężko jest pracować i fotki na bieżąco robić - to chyba każdy wie Auto wygląda o niebo lepiej ))
SewerynD Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 brakuje zdjęć w pełnym słońcu, ogółem może być, ale bez szału. Kropelki rzeczywiście słabe... Rozumiem, że nie ma się czasu, ale 3 zdjęcia z korekty ?
barteq161 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zdjecia w pelnym sloncu ? wtedy padal deszcz z sniegiem
SewerynD Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 chociażby kilka zdjęć na koniec pod halogenem...
Rekomendowane odpowiedzi