Tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czy ktoś już testował u nas ten wosk ? Póki co nowośc na rynku, opini jak na lekarstwo.
maestro00 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Myślę że za tak zaporową cenę powinien byc porównywalny z większością drogich wosków. Poproś o próbkę, wypróbuj i zdaj relacje
Keil Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 025#214025 EVO nakładał ale sądze, że nie wiele nam powie na jego temat
SJake Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tomek, nie ma co... o woskach się nie gada, tylko używa. Jak podejdzie to się cieszysz, jak nie to dzięki dobrodziejstwu działu GIEŁDA można się pozbyć. Inna osoba może być zachwycona...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zaporową cenę 220 zł to zaporowa cena ?
SJake Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 220 zł Ho ho... ja to myślałem, że to droższy stuff... szybko licząc 3 puszki COLLI
inarusbox Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 SJake, to teraz wszystko na puchy colliego przeliczamy?
Stefan-16 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Evo może wypowiesz się coś na temat tego wosku??
SJake Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 SJake, to teraz wszystko na puchy colliego przeliczamy? Takie uniwersalne odniesienie
inarusbox Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 SJake, aj noł, dżołk taki W takim razie wosk stosunkowo tani w porównaniu do S i Z, więc pozostaje tylko kwestia jak wszystkiego ingi i cała reszta
gruby_RS Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Bak benzyny do małego auta . Kupić, posmarować, sprawdzić - sugerowanie się opiniami może być złudne. Jednemu pasuje to, drugiemu tamto. Jedemu pachnie, drugiemu śmierdzi.. itp itd
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Stefan-16, ja kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów, mam jeszcze w zanadrzu recenzje Esclate Lotion, ale na tym się kończy. Jak ktoś jest z Wawy i chciałby sprawdzić ten produkt przez zakupem, to chętnie udostępnie swój egzemplarz.
Stefan-16 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W sumie racja że, EVO powie że coś jest dobre i za chwilę puchy w sklepach Pogrzebałem trochę na DW i ludzie chwalą i twierdzą że jest najlepsza opcją do 250zł
dzinkins Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Miałem h****y dzień ale niektóre wypowiedzi doprowadziły mnie do łez A wracając do wosku to EVO może zrobimy 50/50 z RG BL
carrera Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A wracając do wosku to EVO może zrobimy 50/50 z RG BL kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów Prawde mowiac to wcale sie nie dziwie
Tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów Przykro to słyszeć Szkoda że do Wawy kawałek, bo bym skorzystał z oferty. No cóż, trzeba będzie chyba zaryzkować
SJake Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Stefan-16, ja kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów Nie dziwie się i ja, ale szkoda, szkoda... bo tyle można byłoby jeszcze popolemizować
Rekomendowane odpowiedzi