Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek, nie ma co... o woskach się nie gada, tylko używa. Jak podejdzie to się cieszysz, jak nie to dzięki dobrodziejstwu działu GIEŁDA można się pozbyć. Inna osoba może być zachwycona...

Opublikowano

SJake, aj noł, dżołk taki :)

W takim razie wosk stosunkowo tani w porównaniu do S i Z, więc pozostaje tylko kwestia jak wszystkiego ingi i cała reszta :o

Opublikowano

Bak benzyny do małego auta :dontknow: .

Kupić, posmarować, sprawdzić - sugerowanie się opiniami może być złudne. Jednemu pasuje to, drugiemu tamto.

Jedemu pachnie, drugiemu śmierdzi.. itp itd

• Administrator
Opublikowano

Stefan-16, ja kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów, mam jeszcze w zanadrzu recenzje Esclate Lotion, ale na tym się kończy. Jak ktoś jest z Wawy i chciałby sprawdzić ten produkt przez zakupem, to chętnie udostępnie swój egzemplarz.

Opublikowano

W sumie racja że, EVO powie że coś jest dobre i za chwilę puchy w sklepach :D Pogrzebałem trochę na DW i ludzie chwalą i twierdzą że jest najlepsza opcją do 250zł :-]

Opublikowano
A wracając do wosku to EVO może zrobimy 50/50 z RG BL

kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów

Prawde mowiac to wcale sie nie dziwie 8-)

Opublikowano
kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów

Przykro to słyszeć :/ Szkoda że do Wawy kawałek, bo bym skorzystał z oferty.

No cóż, trzeba będzie chyba zaryzkować :)

Opublikowano
Stefan-16, ja kończe z dzieleniem się opiniami na temat jakichkolwiek produktów

Nie dziwie się i ja, ale szkoda, szkoda... bo tyle można byłoby jeszcze popolemizować ;)