dogsonn Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Panowie i Panie potrzebuje pomocy jak usunąć białe ślady po paście z uszczelek, i innych elementów plastikowych. Oczywiście zaklejałem takie elementy ale niestety dostało się pod taśme i teraz za bardzo zejść nie chce
k24 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Magiczna gąbeczka lub masło orzechowe
Pavlik Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 dogsonn, a czy jesteś pewien że to resztki pasty a nie np. zaciągnięty klej z taśmy?
dogsonn Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Moim skromnym zdaniem to chyba pasta- ale mogę się mylić Magiczną gąbeczkę kupie dziś może zejdzie, a co jeśli to nie pomoże ? Jeśli to klej to benzynką ekstrakcyjną zejdzie- auto nie jest moje- właściciel z korekty zadowolony ale kilka sladów po paście mu strasznie przeszkadza więc można powiedzieć że temat pilny
ariello01 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Spróbuj ipa. Delikatnie na mf i przecieraj aż do starcia a następnie jakiś dressing na to.
k24 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 IPA tego nie ruszy. Jak magiczna gąbka tego nie ruszy to spróbuj jakimś T&G removerem
LZ Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Taka gąbka: http://www.youtube.com/watch?v=gev6-6R9488 ? A tak już całkiem poważnie - ta magiczna gąbka ruszy ślady po colli? Też w kilku miejscach dostał mi się colli pomimo obklejenia. Nie jest tego dużo ale muszę się zająć tym któregoś dnia. Nie słyszałem wcześniej o tej magicznej gąbce.
MM.MM Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Pavlik, klej schodzi pod palcem, poza tym to mało prawdopodobnie. APC 1:2, obcięty pędzelek i zejdzie.
dogsonn Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 http://alejka.pl/scotch-brite-magiczna- ... -2szt.html taka gąbka i taką też mam. No dobra jutro walczymy z uszczelkami, o efekcie walki poinformuje wieczorem. Słyszałem że APC w mocnym koncentracie tez może pomóc, ktoś próbował ?
czaptan Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Po zakupie miałem wszystkie plastiki pobrudzone. Gąbka od JN (dwie za 5,50) i wszystko pięknie zeszło, bez większego wysiłku. I to znacznie szybciej niż APC
Rekomendowane odpowiedzi