ziomek4007 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Witam. Mam małe pytanie. Wyczyściłem dzisiaj skórę zestawem jak w temacie. Spodziewałem się zapachu skóry, ale nie tak intensywnego (środków użyłem naprawdę niewiele) Wsiadając do samochodu (słoneczny ciepły dzień) jest masakra. Długo utrzyma się ten zapach jest jakaś opcja żeby go trochę przytłumić
Administrator Evo Opublikowano 24 Marca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 3-4 dni, jeśli masz dużo skóry to do tygodnia. Sugerowałbym zmiane środka skoro ten drażni, zapach garbarni nie każdemu odpowiada
blade Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 U mnie zapach po tych środkach utrzymuje się ok tygodnia. Faktycznie jeśli auto stoi na słońcu to zapach wg. mnie jest średnio przyjemny, ale jeśli stoi w cieniu jest trochę lepiej. Jeśli Ci to tak przeszkadza to możesz użyć też jakiegoś zapachu do auta.
ziomek4007 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Skóra jest na boczkach foteli, zagłówki, z tyłu tak samo jeśli stoi w cieniu jest trochę lepiej to fakt Mimo wszystko skóra nie powiem bo wygląda very Niedługo będę odświeżał tapicerkę, także może trochę przytłumi tan zapach
czysty Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Po takich operacjach zostawiam auta z pootwieranymi drzwiami na całą noc , rano jest delikatny zapach , pewnie by Ci pasował
ziomek4007 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Po czyszczeniu wietrzyło się dobre pół dnia. Najgorzej jest kiedy jest ciepło i ten zapach jest naprawdę nieprzyjemny. Kiedy jest tylko możliwość szyby są na max w dół kilka dni i pewnie będzie
Rekomendowane odpowiedzi