martinezzg Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 czy ktoś może używał tej szczotki megsa? pytam bo nic nie znalazłem a czesto autko stoi wypucowane w garażu kilka dni i się kurzy .. będę wdzięczny za jakieś opinie ..pozdrawiam
cubstone Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 martinezzg, Ja zakupiłem jakieś 3 tygodnie temu i dla mnie rewelacja. U mnie w garażu kurz osiada bardzo szybko i ten duster jest nieoceniony. Na początku miałem obawy, lecz po kilku użyciach jego działanie się zwiększa i lakier po "odkurzeniu" wygląda idealnie.
M4ciek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 jest b.podobny temat na forum http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=30905 tego dustera mam od ponad roku, przydaje się jak wstawisz wypucowane auto do garażu i kolejnego dnia zobaczysz na nim warstwę kurzu (u mnie garaż sporo tego "produkuje") problem jest tylko z jego czyszczeniem - nie opracowałem do tego metody (włoski są nasączone czymś tłustawym, raczej nie wytrzyma to wiecznie)
Rekomendowane odpowiedzi