Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od razu przepraszam, że tak późno, ale sam niedawno się dowiedziałem.

Jutro jest pojeżdżawka w Ułężu w godzinach 9-16, więc jeśli są jacyś chętni to zapraszam ;)

Koszt 250-300zł od samochodu.

Opublikowano

Można kibicować, Tylko czy pogoda na kibicowanie będzie odpowiednia. ? Bo coś słabo to widzę. Oczywiście możesz z kimś na prawym jeździć.

Opublikowano

Aa czyli u wróbla.

To u niego jeszcze nie byłem wiem że na bemowie organizuje.

Opublikowano

Na Bemowie bywam w miarę regularnie, ale rozeta nadaje się pod jedno auto, a na Ułężu ma być sporo aut ;) No i Bemowo 200pln/h, a Ułęż 250pln/7h :)

Opublikowano

No niech się zacznie sezon to taki temat co 2 tyg będe wrzucał. A właściwie co mi tam zaraz robię terminy z Ułęża z innej imprezy u Yogiego.

Opublikowano

Aj...jutro od 8. mam spotkanie na Politechnice, ale może by przełożyć :idea: tylko jak to doktorkowi powiedzieć :zly:

[ Dodano: 9 Marzec 2012, 19:36 ]

Mat's, a co się z Yogim dzieje? dawno go nie widziałem? na forum nie wchodzi? maili nie odbiera :idea:

Opublikowano

A jakoś z nim gadałem. No organizuję dalej Otwarty Puchar pewnie lepi wołowinę i nyse bo już 2 kupił żeby ostro wydłubać.

Opublikowano

Gdzie latasz? Który Odcinek Specjalny ?

Może na karową skoczysz bo takie ładne felgi masz :lol:

Opublikowano
Nie? Mówisz że za mało śliska nawierzchnia tam ?

Już raz pojechałem na wilgotnej dwie felgi do renowacji muszą iść , kolejny az daruję :?

ale jak złożę oddzielny komplet z pół-slikami to kto wie co będzie się działo :evil::evil::evil:

Opublikowano

Powiedz o której, to Wawę się zamknie na jakąś godzinkę. :mrgreen:

[ Dodano: 10 Marzec 2012, 16:07 ]

Już po Ułężu ? Jakieś fotki ?

Opublikowano

Na sekcji szybki dojazd z mocnym hamowaniem, lewy i prawy... za szybko wszedłem w lewy, dupa poleciała, kontra i przerzucenie w prawy bok- było za szybko więc musiałem wyprostować żeby wpaść na trawę na wprost. Inaczej duża szansa na rolkę. Ale się udało ;)

Idzie zrozumieć o co chodzi? :o:mrgreen:

Opublikowano

Ja rozumiem bo ja widziałem taką rolkę na Ułężu. Na prostej pomiędzy płytą poślizgową ? Czy w innym miejscu ?