rafi701 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Poszukuję lakiernika, nie drogiego, solidnego,tak w sam raz na studencką kieszeń . Może ktoś z 3miasta byłby w stanie mi pomóc, ale nie chce mieć tak spapranej roboty, jak to się widzi na foto relacjach niektórych forumowiczów Pozdrawiam
k24 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Marcin z firmy S-Plus. Nie odwala fuszerki, jest terminowy i bardzo kontaktowy. http://www.s-plus.pl/salony/7,s_plus_gdansk_oliwa.html
rafi701 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 k24, dzięki wielkie,przedzwonie do nich jutro
maestro Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 A ktos jeszcze moze polecic lakiernika jakas firme co usunie rysy (ok 1mm) + wypoleruje auto ?
venomGD Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Polecam Ci Cichego jak cos moge dac Ci numer na pw. Ostatnio widziałem vectre b robioną przez niego i rewelacja, zna się na rzeczy chłopak. Lakierką też się zajmie porządnie Oglądałem X6 po robocie i....ładnie ładnie
tomuss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam, poszukuje firmy która zajęła by się pomalowanie zderzaka i zrobieniem korekty lakieru , najlepiej z okolic Gdańska.
Rekomendowane odpowiedzi