kabul Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Jakich szczotek używacie do wnętrza samochodu, do materiałow jak dywaniki,bagażnik? Rozumiem ,że dobrze było by mieć dwie - jedna do foteli i boczków a druga do wykładzin. Jaką szczotką uzyskać taki efekt? Meg'sa? Może jakieś sprawdzone rozwiązania Low-budget?
AutoDetailing Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 kabul, taki efekt uzyskasz odkurzając po prostu w dwóch kierunkach standardową szczotką odkurzacza o szerokości ok 10cm.
Gość Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja jakoś nigdy szczotki nie używałem, tylko takiej na końcówce od odkurzacza. Dlatego, że od razu wciąga i nie ma ryzyka "rozmazywania" przy ciągnięciu szczotką
kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 woow ktos sie troche nameczyl z czesaniem, chodzi o szczotki do odkurzacza czy szczotki do czyszczenia/szorowania.
kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 sprobuj troche sztywniejszej syntetycznej (nie bedzie gubic wlosia), tylko ostroznie zebys sobie nie pozaciagal tapicerki. Sprobuj czesac najpierw w jodelke pod katem 45 stopni a potem w jednym wybranym kierunku. Odkurzaczem takiego efektu jak na foto wedlug mnie nie osiagniesz, juz raczej odkurzaczem pioracym.
kanar Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Dobra szczotka troche kosztuje, lepiej kupic raz a porzadnie, a pracuje sie lepiej, wlosie nie wypada, trafiaja sie czasami w marketach porzadne szczotki, ja wybieram raczej takie do ubran
Rekomendowane odpowiedzi