dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Koledzy trochę nietypowa sprawa potrzebuję zdjęcia nowej i używanej takiej mikrofibry, bedę wdzięczny za wrzucenie fotek z własnej kolekcji z opisem ile prań ma za sobą itp
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 dzinkins, chcesz wersje z czerwonym obszyciem czy z szarym i szytą w krzyz?
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 dzinkins, trzymaj. Zdjęcie robione "kanapką", bo aparat ze mną w trasie... Po lewo prany z 10 razy i w sumie brudny, bo przed praniem. Jak potrzebujesz lepszej jakości to musisz uzbroić się cierpliwość.
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Trzymaj Panie Dzinkins, Brudna używka: Nówka: Z lewej nówka:
_Makki_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Apropos Speed Grey to z moja 1 szt cos dziwnego sie stalo Z tych co kupilem w uzyciu sa narazie 3 szt i tak samo sa prane w pralce.. Tylko ze jedna z nich zaczela sie rozlazic na srodkowym szwie.. To stalo sie po 1 franiu. Inne maja sie dobrze
daniels Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 mi niestety też jedna puściła focha na szwie...
SJake Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 daniels, no to niteczka i "cerujemy". Mnie też jedna z kilkunastu popuściła, ale babcia mi zszyła
_Makki_ Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Jacek: No puscil sie.. łeeeee.. To musze sie do kogos podlizac z cerowaniem no..
SJake Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 łeeeee.. To musze sie do kogos podlizac z cerowaniem no.. Jedna rozpruta niteczka okazją do flirtu...
Rekomendowane odpowiedzi