CarSPA-Zymöl Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Drodzy koledzy/koleżanki. Zymol wprowadza na bardzo krótko do oferty limitowaną serię zestawów 3x56g wosków. Mamy czas do poniedziałku rano aby złożyć zamówienie. Potrzebujemy min. 6ciu chętnych na jeden z zestawów poniżej. Ceny: Zestaw 1: 530PLN Zestaw 2: 1030 PLN Zestaw 3!!!: 2900 PLN Proszę o wasze opinie i ewentualnie zachęcam do zamówienia. Deadline - poniedziałek 10.00.
fernando Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 CarSPA-Zymöl, szkoda, że na tak krótko wprowadzacie te zestawy Będzie jeszcze kiedyś taka oferta?
CarSPA-Zymöl Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Niestety nie mam na to zadnego wplywu. Szybka akcja, limitowana seria, tylko przedpłata. Nie poradzę nic. Wydaje mi się jednak że jest to duża okazja, zważywszy ze mozna miec 3 w jednym na wiele, wiele woskowań bez potrzeby kupowania oddzielnie. Zauwazcie ze trzeci zestaw kosztowalby w pelnych rozmiarach prawie 60000PLN
zajonc Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 szkoda, że chwilowo mam brak funduszy bo bym wziął #3 może jeszcze akcja kiedyś się powtórzy
fernando Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 CarSPA-Zymöl, wszystko się zgadza, ale gdybyś zapowiedział akcję z pół roku temu, to zacząłbym odkładać odpowiednio wcześniej
marian Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Żaby były wolne środki
CarSPA-Zymöl Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Informuję że przyjęliśmy najwięcej zamówień na Zymol Sampler Kit 1. Będzie dostępna większa ilość dla osób które nie zdąrzyły się zdecydować do dzisiaj. http://i567.photobucket.com/albums/ss11 ... pler-1.jpg Nie dodałem że w skład zestawu wchodzi oryginalna mikrofibra Zymol i ładna instrukcja.
Rekomendowane odpowiedzi