michalmiko Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Login: michal.zakopane email: michal.zakopane@gmail.com Bardzo proszę o dodanie, szykuję już zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W dniu 3.05.2018 o 14:34, michalmiko napisał: Login: michal.zakopane email: michal.zakopane@gmail.com Bardzo proszę o dodanie, szykuję już zamówienie Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wml Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Proszę o dodanie do listy wml-service@firma.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 23 minuty temu, wml napisał: Proszę o dodanie do listy wml-service@firma.pl Bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoto Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 proszę o dodanie do grupy rabatowej ktoto@onet.eu robimy zamówionko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 28 minut temu, ktoto napisał: proszę o dodanie do grupy rabatowej ktoto@onet.eu robimy zamówionko Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0mitss Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Poproszę o dodanie: k.chrostek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 2 godziny temu, gr0mitss napisał: Poproszę o dodanie: k.chrostek@gmail.com Bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek21 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Proszę o dodanie do listy: adek21234@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 2 godziny temu, adek21 napisał: Proszę o dodanie do listy: adek21234@gmail.com Proszę Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verney Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Proszę o dodanie do grupy rabatowej. email: leszczynskijk@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 5 godzin temu, Verney napisał: Proszę o dodanie do grupy rabatowej. email: leszczynskijk@gmail.com Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Witam, poproszę o dopisanie do grupy rabatowej - speedo@poczta.neostrada.pl Dziękuję i pozdrawiam Speedo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 2 godziny temu, Speedo napisał: Witam, poproszę o dopisanie do grupy rabatowej - speedo@poczta.neostrada.pl Dziękuję i pozdrawiam Speedo Gotowe Zapraszamy tym samym na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dziękuję, coś tam kliknąłem na próbę Pozdrawiam Speedo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem213 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Witam. Proszę o dodanie do grupy rabatowej - przemek-matusiewicz@hotmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 11 godzin temu, przem213 napisał: Witam. Proszę o dodanie do grupy rabatowej - przemek-matusiewicz@hotmail.com Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witam . Proszę o dodanie maila jason_18@interia.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiertlo92 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ja również proszę o rabacik dawiert@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 W dniu 29.05.2018 o 23:38, MichałES napisał: Witam . Proszę o dodanie maila jason_18@interia.pl Pozdrawiam 21 godzin temu, wiertlo92 napisał: Ja również proszę o rabacik dawiert@wp.pl Obu nie mogę znaleźć w systemie sklepu Dokonaliście rejestracji na naszym sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1 godzinę temu, ANB Karol napisał: W dniu 29.05.2018 o 23:38, MichałES napisał: Witam . Proszę o dodanie maila jason_18@interia.pl Pozdrawiam 1 godzinę temu, ANB Karol napisał: Obu nie mogę znaleźć w systemie sklepu Dokonaliście rejestracji na naszym sklepie ? Utworzyłem konto przy pierwszych zakupach, teraz się normalnie zalogowałem na konto Nawet jak chce utworzyć konto to pisze ,że podany mail już istnieje w bazie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 5 godzin temu, MichałES napisał: Utworzyłem konto przy pierwszych zakupach, teraz się normalnie zalogowałem na konto Nawet jak chce utworzyć konto to pisze ,że podany mail już istnieje w bazie ? Dziwne z poziomu zamówienia znalazłem ale w użytkownikach nie mogłem co jak co juz dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 4 minuty temu, ANB Karol napisał: Dziwne z poziomu zamówienia znalazłem ale w użytkownikach nie mogłem co jak co juz dodałem Zawsze pod górkę ale liczy się efekt końcowy dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiertlo92 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 9 godzin temu, ANB Karol napisał: Obu nie mogę znaleźć w systemie sklepu Dokonaliście rejestracji na naszym sklepie ? Całkiem zapomniałem o rejestracji Teraz powinno pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 5 minut temu, wiertlo92 napisał: Całkiem zapomniałem o rejestracji Teraz powinno pójść Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi