kudlaty86 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 W dniu 4.04.2018 o 09:56, kudlaty86 napisał: To ja też się dopiszę kudlaty86 kudlaty_1986@tlen.pl @ANB Karol czy ja też zostałem dodany do grupy rabatowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzik9 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Poproszę o dodanie mnie do grupy rabatowej: adzik9 adrianregiecki@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Godzinę temu, kudlaty86 napisał: @ANB Karol czy ja też zostałem dodany do grupy rabatowej? Przepraszam przeoczyłem już dodane 7 minut temu, adzik9 napisał: Poproszę o dodanie mnie do grupy rabatowej: adzik9 adrianregiecki@gmail.com Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barowy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 proszę o dodanie do grupy baru3@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Barowy napisał: proszę o dodanie do grupy baru3@o2.pl Bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firemantom Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 W dniu 4.04.2018 o 01:15, ANB Karol napisał: Bardzo Proszę Hej. Podobno mój mail został dodany ale czy się loguję czy nie to i tak pokazuje mi te same ceny w sklepie. Może być że ja coś naknociłem:) Powtórzę jeszcze raz dane: nazwa użytkownika: tomekkulczynski998 email: tomekkulczynski998@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 9 godzin temu, firemantom napisał: Hej. Podobno mój mail został dodany ale czy się loguję czy nie to i tak pokazuje mi te same ceny w sklepie. Może być że ja coś naknociłem:) Powtórzę jeszcze raz dane: nazwa użytkownika: tomekkulczynski998 email: tomekkulczynski998@gmail.com Więc masz założone 2 konta oba wyglądają tak samo różnią się tylko końcówką .com i .pl przypisałem do tego z pl teraz jest już na pewno OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firemantom Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kurcze coś namieszałem. Prawidłowy mail to tomekkulczynski998@gmail.com Juz sprawdzam... No i jest ok:) Dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacholekck Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Już kiedyś u Was kupowałem, ale nie jestem pewny czy mam rabat. Bardzo proszę o sprawdzenie i w razie czego dopisanie do grupy. pacholekck@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 8 godzin temu, pacholekck napisał: Już kiedyś u Was kupowałem, ale nie jestem pewny czy mam rabat. Bardzo proszę o sprawdzenie i w razie czego dopisanie do grupy. pacholekck@gmail.com Rabat przyznany Pozdrawiam Karol ANB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolinio3 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Również proszę o dodanie do grupy bartolinio3 bartolinio3@gmail.com 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, prosze o dodanie do grupy pawelpablo93@gmail.com Z góry dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 W dniu 12.04.2018 o 14:48, bartolinio3 napisał: Również proszę o dodanie do grupy bartolinio3 bartolinio3@gmail.com 🙂 W dniu 13.04.2018 o 18:31, pablo15005 napisał: Witam, prosze o dodanie do grupy pawelpablo93@gmail.com Z góry dzięki wielkie Bardzo Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez32415 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam, prosze o dodanie do grupy rabedabartek@Wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam. Proszę o dopisanie do grupy rabatowej bbodzio@o2.pl Pozdrawiam. Kolejne zakupy niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 12 godzin temu, bob74 napisał: Witam. Proszę o dopisanie do grupy rabatowej bbodzio@o2.pl Pozdrawiam. Kolejne zakupy niebawem Gotowe Zapraszamy W dniu 15.04.2018 o 21:22, bartez32415 napisał: Witam, prosze o dodanie do grupy rabedabartek@Wp.pl Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleShi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam proszę o dodanie mnie do grupy piotr.kilj@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenarek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cześć, prosze o dodanie. login: lenarekk lenarekk@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 20 godzin temu, CleShi napisał: Witam proszę o dodanie mnie do grupy piotr.kilj@gmail.com 1 godzinę temu, Lenarek napisał: Cześć, prosze o dodanie. login: lenarekk lenarekk@gmail.com Witam Serdecznie rabaty przypisane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drive Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Proszę o dopisanie lukan0s.drive@gmail.com Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 4 godziny temu, drive napisał: Proszę o dopisanie lukan0s.drive@gmail.com Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo13 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Bardzo proszę o dodanie, loguję się mailem m.grodzka@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 20 godzin temu, Sanczo13 napisał: Bardzo proszę o dodanie, loguję się mailem m.grodzka@wp.pl Bardzo Proszę Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryspin Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 login:krystekk email: jowisz417@wp.pl bardzo proszę o dodanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 2 godziny temu, kryspin napisał: login:krystekk email: jowisz417@wp.pl bardzo proszę o dodanie Bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi