ANB Karol Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witamkama1997303@wp.pl Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cześć, Pierwsze zakupy mam zamiar zrobić właśnie u Was, dlatego poproszę o rabacik na start Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cześć, Pierwsze zakupy mam zamiar zrobić właśnie u Was, dlatego poproszę o rabacik na start Dzięki Witam Bardzo dziękuję za wybranie naszego sklepu ale podaj swój nick pod jakim się zarejestrowałeś bo nie mogę cię znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Cześć, Pierwsze zakupy mam zamiar zrobić właśnie u Was, dlatego poproszę o rabacik na start Dzięki Witam Bardzo dziękuję za wybranie naszego sklepu ale podaj swój nick pod jakim się zarejestrowałeś bo nie mogę cię znaleźć lucs0n(at)gmail.com dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matua Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam! Proszę o dopisanie mnie do grupy rabatowej. Email ; matluk25@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam! Proszę o dopisanie mnie do grupy rabatowej. Email ; matluk25@gmail.com Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcjeppet Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej mcjeppet@o2.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam,proszę o dodanie do grupy rabatowej mcjeppet@o2.pl Pozdrawiam Bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widzio Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej: davids14@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam,proszę o dodanie do grupy rabatowej: davids14@poczta.fm Kto prosi ten dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniu Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Hej, również proszę o dodanie do grupy rabatowej, będą pierwsze i konkretne zakupy z góry dzięki doniu1192@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Z chęcią ale nie mogę cię znaleźć w systemie sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam, Proszę o dodanie do grupy rabatowej: orlowski2000@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Gotowe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniu Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Z chęcią ale nie mogę cię znaleźć w systemie sklepu Przepraszm, umknęło mi założenie konta, myślałem że rabat jest wysyłany na maila. Konto już załozone, adres email doniu1192@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No Problemo U nas nie ma żadnych czarów mailowych rabat przypisany do konta widoczny od razy po przelogowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKoS89 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej michalch1989@interia.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdz Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej kdz0@op.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Oczywiście rabaty już dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator92 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam Proszę o dodanie do grupy rabatowej soad1111@interia.pl dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam Proszę o dodanie do grupy rabatowej soad1111@interia.pl dzieki Bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyler Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witam, Proszę o dodanie do grupy rabatowej Piotr_Bajek@interia.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 adrianderengowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi