ANB Karol Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dobry Wieczór Konta ustawione z nowymi cenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolverine Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam, i proszę o dodanie do grupy wolverine miron197010@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Siemka, proszę o dodanie mnie do grupy Antek1987 bocek2@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Rabacik Dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexy Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam : Tomexy tommy.szymanski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chipoldo Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 proszę o dodanie do grupy rabatowej. Wkrótce pierwsze, większe zamówienie... chipoldo matyscyna@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Proszę bardzo Zapraszamy innych do zarejestrowania się dopisania się do naszej grupy rabatowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio89 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam proszę o dodanie do grupy rabatowej Pinio89 pinio1989@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszkaa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam, proszę o dopisanie do grupy rabatowej. myshi myszka.lukasz@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam Rabat ustawiony. Przyjemnych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 prosze o dodanie mnie do grupy andywronski@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Niestety nie mam nikogo pod takim adresem mailowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam proszę o dodanie do grupy rabatowej skawin skawin1@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Rabacik już jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam i prosze o dodanie mnie do grupy marekpoznachowski@yahoo.it ps.skad mam wiedziec ktore produkty w sklepie sa dostepne do natychmiastowej wysylki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam Serdecznie rabat jest już aktywowany co do dostępności wszystkie produkty które można dodać do koszyka są dostępne od ręki z naszego magazynu więc tym samym są do "natychmiastowej wysyłki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam Serdecznie rabat jest już aktywowany co do dostępności wszystkie produkty które można dodać do koszyka są dostępne od ręki z naszego magazynu więc tym samym są do "natychmiastowej wysyłki" Dzieki a czy przy pierwszym zamowieniu moge liczyc na dodatkowy rabacik niestety promocje swiateczna juz przegapilem a i koszt kuriera macie drogawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kurier 16 to drogo są jeszcze paczkomaty 9zł i promocje na wysyłki Niestety więcej niż rabat który dodałem nie mogę zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kurier 16 to drogo są jeszcze paczkomaty 9zł i promocje na wysyłki Niestety więcej niż rabat który dodałem nie mogę zaproponować ja niestety moge tylko za pobraniem a to 21 zl.Do tej pory placilem 15 ps.ale musze przyznac asortyment macie ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam proszę o dodanie do grupy rabatowej jerzykilerr pawel.karski@yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Gotowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.stocki91 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 prosze o dopisanie do grupy rabatowej;) dawid.stocki0 dawid.stocki91@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi