ANB Karol Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Proszę o aktywację konta nie mam cię w bazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Proszę o aktywację konta nie mam cię w bazie już jestem umberto2 robibert()poczta.onet.pl pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Rabacik Dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenaturat2 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Thenaturat2 irekcyniak@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dodałem rabat ale wydaje mi się że na sklepie masz inny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenaturat2 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tak zgadza się na sklepie mam malizna31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A widział chciałeś mnie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daball Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam, daball dambal723@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Proszę bardzo rabat ustawiony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damkuz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Damkuz damkuz@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Po raz kolejny aktywacja konta nie została dokonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damkuz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Teraz powinno być ok. Sorki moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No teraz poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteo001 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam, matteo001 matteo001@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witamy w naszym gronie rabat dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaBart Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam i ja chętnie skorzystam HaBart bartekbulu@op.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Rabat Dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki88 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja również chciałbym dołączyć do grupy rabatowej wadowski.lukasz@gmail.com Dzięki i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Rabat gotowy do użycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 czarekcw czarekcw@wp.pl Jak można dodać PS. Już kupiłem produkty nie czekając na rabat bo jak czekam to mnie zawsze ktoś uprzedzi i czegoś nie ma. Na PW się dogadamy ile mam wpłacić kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja też proszę o dodanie do grupy rabatowej: alarec alarec@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Rabaty Dodane Miłych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavko Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To i ja poprosze o dopisanie: sote2@o2.pl, mozna odbierac osobiscie produkty? Czy macie sklep stacjonarny w Poznaniu, gdzie mozna przyjsc, podpytac i dokonac zakupow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawol15 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Witam, proszę o dopisanie: cubus_red@interia.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 I ja poprosze bizslawek@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi