maciety1989 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 witam proszę o dopisanie do grupy maciety1989 maciek89@op.pl Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Rabacik przydzielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej bbarti bbarti@o2.pl Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayday13 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Proszę także o dodanie do tej licznej grupy. EUFORIA pablo-grabarz@o2.pl Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 rabaciki dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. To i ja chętnie dopiszę się do grupy Berd mario_p1@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dojnik91 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Poproszę Dojnik91 Dojnik91@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Berd, proszę prawdopodobnie aktywować konto mailem, bo nie widzę Użytkownika Dojnik91, rabat dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrpiter Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam Proszę o dopisanie do grupy rabatowej mrpiter mrpiter@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Berd, proszę prawdopodobnie aktywować konto mailem, bo nie widzę Użytkownika Dojnik91, rabat dodany Kurcze. W 99% jestem przekonany, że aktywowałem konto. Niestety nie mam już tego e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Berd, nadal nie widzę nicku w systemie Reszta poustawiana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTBombel Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej Bombel janusz.t@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damin Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej damin damin_lubin@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Rabaciki przydzielone zapraszam do szaleństwa urodzinowych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thrashy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Prosze o dodanie do grupy rabatowej thrashy thrashy18@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Przydzielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej mydlo mydlo_a4@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Przydzielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTBombel Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 nie dostałem informacji o przydzielonym rabacie. Bombel janusz.t@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Rabat dodany pisałem wyżej że przypisałem oczywiście teraz wszyscy widzą rabat urodzinowy czyli 12 potem po zalogowaniu będzie widoczny ten z KA :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 proszę o dopisanie do grupy rabatowej b.hejczyk@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dodano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rys Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej rys06@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 czy na samą promocję urodzinową trzeba się dopisywać do grupy rabatowej? na stronie bez logowania i dla wszystkich widać ceny -12%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rys Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 DC Karol ,mam problem z logowaniem i co dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi