faraon3021 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Faraon, co to za gadżety? Co dają? Koreanska koncowka pianujaca do Marolexa z oringami i siateczkami pianujacymi.
Checio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dobrze kombinuję że te czerwone podkładki to dystanse pomiędzy poszczególnymi siateczkami a wszystko razem umieszczone jest w rurce ?
faraon3021 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Checio, na to wlasnie wyglada
Biszkopt Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 ciekawe z tym koreańskim wynalazkiem... Męczy mnie jednak, jak duże by musiało być ciśnienie, żeby przepchnąć ciesz przez tyle siateczek? Ale filmiki widziałem, więc moje obawy pewnie są nieuzasadnione.
faraon3021 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mi tam zupelnie wystarcza mi to co mamy na naszym rynku. Zwlaszcza ze lanca wyeliminowala problem miejsca na filc
JCoB Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pytanie trochę z innej beczki. Wystarczy do pianowania jednego kombi Marolex 1,5l czy kupować 2l? Pozdrawiam
Checio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 kupować 2l Potwierdzam, bierz 2L
JCoB Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ok, dzięki. Jutro zajadę do OBI, a wieczorkiem przerobie
marwyk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 A gdzie ten zestaw jest do kupienia?
faraon3021 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 marwyk, Kogo i o jaki zestaw pytasz?
GR_BKP Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 faraon3021, kupiłeś ten koreański zestaw czy zdjęcie z sieci? wstaw jakiś link do tego
faraon3021 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 GR_BKP, z sieci. Z jakiegoś bloga w Koreii.
marwyk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 No właśnie Ciebie pytałem myślałem że to jest gdzieś w Polsce dostępne
faraon3021 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 marwyk, Nie planuje takiego zakupu. Wole nasze. I jakość i cenę.
amadeusz86 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki wskazówkom i radom z tego tematu opryskiwacz Kwazar Venus 1,5 Super Pro + przerobiony na pianownicę. Na razie testowałem na pianie Tenzi Car Max z ciepłą wodą - końcówka z dyszą herbicydową Marolex (czerwona) + jeden krążek filcowy Hettich + jeden otwór w rurce. Piana jest gęsta, utrzymuje się około 5 - 6 minut
LoozaQ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja dziś zakupiłem lance 15cm do Mastera za 12 zeta w lokalnym ogrodniczym Żałuje tylko, że wczoraj przy okazji wizyty w Obi w Tychach i zakupie trzech dysz Marolexowych (żółta, niebieska, czerwona) nie miałem wystarczająco dużo czasu (byłem przed samym zamknięciem) żeby pooglądać inne lance pod kątem zmodyfikowania ich by mieć ruchomą końcówkę... Ale co się odwlecze to nie uciecze...
faraon3021 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 amadeusz86, bez fotek .......................... sam wiesz żeby pooglądać inne lance pod kątem zmodyfikowania ich by mieć ruchomą końcówkę... Ale co się odwlecze to nie uciecze... daj znac jak poszlo
Maggot Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 LoozaQ, w obi są te dysze, dobrze rozumiem ?
LoozaQ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 LoozaQ, w obi są te dysze, dobrze rozumiem ? OBI to dystrybutor Marolexa, ale z doświadczenia wiem, że nie zawsze jest wszystko z oferty, np. kupowałem mastera w Dąbrowie Górniczej, ale w ogóle nie było zestawów naprawczych i dysz dodatkowych. Wczoraj w Tychach mieli dysze, ale nie było lanc 15cm, tak więc jak trafisz.
amadeusz86 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 amadeusz86, bez fotek .......................... sam wiesz Foty oczywiście będą, możliwe w tą sobotę, bo sobota pracująca to i wypada swoją furę ogarnąć.
Maggot Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 LoozaQ, dzięki bardzo za odp. ! Trzeba będzie się bujnąć do obi
jeleniouchy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja dzwoniłem do OBI i pani z działu ogrodniczego poinformowała mnie, że w żadnym z OBI na terenie Warszawy nie ma, nie było i prawdopodobnie nie będzie lanc 15cm, które nas interesują, podałem dokładnie, że chodzi o lance R01mr15, (cytuje) "nigdy nie mieliśmy takiego produktu na stanie w OBI w Warszawie", na dodatek pytając czy jest możliwość np zamówienia tego do któregoś z OBI w Warszawie, usłyszałem że "lepiej będzie zamówić prosto od producenta", no cóż, do Dziekanowa Leśnego niby rzut beretem, ale jednak ode mnie około 20km.
LoozaQ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 LoozaQ, dzięki bardzo za odp. ! Trzeba będzie się bujnąć do obi Maggot, w Jeleniej Górze możesz zaglądnąć też tu ---> http://agrokosiarki.pl/opryskiwacze-rec ... -c-16.html
faraon3021 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 amadeusz86, mozesz zrobic mala relacje z modow dla wlascicieli Kwazarow?
Rekomendowane odpowiedzi