freszyk Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Polecono mi ostatnio politurę Meguiar's Ultimate Polish. I wydaje mi się że było by to dobre rozwiązanie po UC, ponieważ posiada ona niewielkie właściwości ścierne. Co o tym myślicie?
ENERGY_NET Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 jak ci polecano to nie masz co się zastanawiać, jak sam nie spróbujesz to się nie dowiesz. Dlatego kupuj testuj i wyrabiaj sobie zdanie na poszczególne produkty, jak z czegoś nie będziesz zadowolony to zawsze odsprzedaż na forum, ponieważ ile osób tyle będzie różnych opinii, jedne będą się pokrywały a inne nie.
freszyk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam. Odświeżę trochę swój stary temat. Matura coraz bliżej a po maturze zamierzam w końcu zabrać się za moje autko. I zacząłem zastanawiać się nad polerką mechaniczną. Trochę ostatnio czytałem i myślałem nad takim zestawem: Menzerna IP 2000 Menzerna SF 400 Pady: Flexipads Polishing Pad pomarańczowy i Finishing Pad zółty. Co sądzicie o takim zestawie?
freszyk Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Skompletowałem zestaw kosmetyków i jak narazie zdecydowałem się jednak na ręczną korekte lakieru. I mam jeszcze takie pytanie. Politure Ultimate Polish którą stroną aplikatora tri-color nakładać? Czarną czy również żółtą tak jak Ultimate Compound?
ariello01 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Politure nakładasz ta miękką stroną.
Rekomendowane odpowiedzi