Rubio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 micha-ł, no to fakt po prostu brakło czasu na zdejmowanie felg. Stwierdziłem że jeśli korekta szybko pójdzie to wezmę się za nadkola i felgi, ale niestety...
micha-ł Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Rubio, nie czepiam się bo wiem że wszystko for fun I tak podziwiam Cię, że chciało ci się wrzucić relację na forum.... domyślam się ile z tym roboty.
SZyBA Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fajna relacja i niedoceniona Bertonka ale w dobrej wersji potrafi wzbudzić podziw. Gratulacje
Rubio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 domyślam się ile z tym roboty no trochę jest ale już od dzisiaj pracuję nad następną
_Makki_ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Przyjemny projekt ale zdjecia glinek w takim stanie mnie przerazaja.. Uzycie porzadnego TR+APC przed pianowaniem oraz IronX po myciu recznym na lekko osuszone auto oszczedza glinke i robote. Moze to i troche drozsze rozwiazanie ale jak dla mnie najlepsze.. No i wedlug mnie troche duzo tego wosku na felgi..
Rubio Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 _Makki_, uwież mi że poszło sporo TR i IronX Może po prostu nigdy nie miałeś do czynienia z samochodem który przez 10 lat nie widział nic oprócz ludwika i gąbki Teraz siedzę nad meganką i nad samym myciem i TR spędziłem prawie 3 godziny a i tak glinka wyglądała gorzej niż ta z astry
_Makki_ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 _Makki_, uwież mi że poszło sporo TR i IronX Może po prostu nigdy nie miałeś do czynienia z samochodem który przez 10 lat nie widział nic oprócz ludwika i gąbki Teraz siedzę nad meganką i nad samym myciem i TR spędziłem prawie 3 godziny a i tak Glinka wyglądała gorzej niż ta z astry A co to za TR? Mac124 Prickbort+Surfex HD np 1:5 to killer na prewash.. 3 godziny na mycie to nie tak zle
Rubio Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 _Makki_, ja używałem 1Z EINSZETT Multi Wash a Mac124 Prickbort nie znam...gdzie można kupić
gruby_RS Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 gdzie można kupić trza poszukać, zareklamować nie wypada - ale ja znalazłem
ENERGY_NET Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ...ale ja znalazłem ale w Polsce niedostępny.
_Makki_ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ...ale ja znalazłem ale w Polsce niedostępny. Dostepny..
miHoo79 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 No pewnie ze dostepny nawet z Łodzi go odbierałem a jezdzi z Falun Przeglądnij dział SPRZEDAM
Rekomendowane odpowiedzi