Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

micha-ł, no to fakt po prostu brakło czasu na zdejmowanie felg. Stwierdziłem że jeśli korekta szybko pójdzie to wezmę się za nadkola i felgi, ale niestety...

Opublikowano

Rubio, nie czepiam się bo wiem że wszystko for fun ;)

I tak podziwiam Cię, że chciało ci się wrzucić relację na forum.... domyślam się ile z tym roboty.

Opublikowano

Fajna relacja i niedoceniona Bertonka ale w dobrej wersji potrafi wzbudzić podziw.

Gratulacje :good:

Opublikowano
domyślam się ile z tym roboty
no trochę jest ;) ale już od dzisiaj pracuję nad następną :-]
Opublikowano

Przyjemny projekt ale zdjecia glinek w takim stanie mnie przerazaja..

Uzycie porzadnego TR+APC przed pianowaniem oraz IronX po myciu recznym na lekko osuszone auto oszczedza glinke i robote. Moze to i troche drozsze rozwiazanie ale jak dla mnie najlepsze..

No i wedlug mnie troche duzo tego wosku na felgi..

Opublikowano

_Makki_, uwież mi że poszło sporo TR i IronX :!:

Może po prostu nigdy nie miałeś do czynienia z samochodem który przez 10 lat nie widział nic oprócz ludwika i gąbki ;)

Teraz siedzę nad meganką i nad samym myciem i TR spędziłem prawie 3 godziny a i tak glinka wyglądała gorzej niż ta z astry :P

Opublikowano
_Makki_, uwież mi że poszło sporo TR i IronX :!:

Może po prostu nigdy nie miałeś do czynienia z samochodem który przez 10 lat nie widział nic oprócz ludwika i gąbki ;)

Teraz siedzę nad meganką i nad samym myciem i TR spędziłem prawie 3 godziny a i tak Glinka wyglądała gorzej niż ta z astry :P

A co to za TR?

Mac124 Prickbort+Surfex HD np 1:5 to killer na prewash..

3 godziny na mycie to nie tak zle :-]

Opublikowano

_Makki_, ja używałem 1Z EINSZETT Multi Wash a

Mac124 Prickbort
nie znam...gdzie można kupić :?:;)