bbarti Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, Jak w temacie poszukuję dla mojego kolegi kogoś kto "ogarnie" drzwi (cała prawa strona) na samochodzie Renault Laguna kolor czarny z okolic Częstochowy, miejscowość Dudki Zostały uszkodzone listwy, które będą nowe oczywiście oraz otarcia dzrzwi. Niestety nie mam jeszcze fotek - wrzucę ja tylko je dostanę Dla sprawnego, doświadczonego detailera myślę, że max. 2 godziny to bedzie i tak dużo Wszelkie propozycje i pytania prosze pisać w temacie, szczegóły(wynagrodzenie) na PW
sirtrojan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 w siewierzu ktoś dzialał a to niedaleko.
spons Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 w siewierzu ktoś dzialał a to niedaleko. Pewnie chodzi o mnie, niestety nie mam na to czasu, chyba ze przywieziecie grilla i kielbaski
SJake Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 bbarti, uderz do "miki" - on jest chyba bardziej lakiernikiem, ale na polerowaniu też się zna
mick Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Napisz do mastera Sucre jest z Częstochowy i wykonuje profi robotę
Axwell Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 dokładnie kol. sucre http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... file&u=438
citrofan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja bym Ci polecił acc tarnowskie góry ul.tylna. widziałem jego prace i jest godny polecenia
Rekomendowane odpowiedzi