tfelek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Evo, padłem Normalnie Bomba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie no bez jaj - Plaka to używa się na giełdach samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie no bez jaj - Plaka to używa się na giełdach samochodowych. Nie, to za wysoka półka. Na giełdzie to podpałka do grilla rządzi. Słyszałem, że pozostawia niezły "wet look". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dobra, nie mądrzyć się tu słomczyniarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Mega dobra relacja. Przyjemnie się ogląda. Dobre zdjęcia, robota pierwsza klasa. Gratulacje! Ciekawy kadr Jest jakoś lekko i przestrzennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 dzinkins napisał/a: Środek trochę słabo wyszedł (dokładnie plastiki) - ale chyba wina użytych kosmetyków bo nie wyglądają za efektownie hmm... a co to jest efektownie? Miały być czyste i matowe, bez fajerwerków. mało efektownie czyli wyglądają jakbyś nic z nimi nie robił Masz cwaniaczku zupełnie inny lakier - acha to mój się nie rysuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 dzinkins napisał/a: Środek trochę słabo wyszedł (dokładnie plastiki) - ale chyba wina użytych kosmetyków bo nie wyglądają za efektownie hmm... a co to jest efektownie? Miały być czyste i matowe, bez fajerwerków. mało efektownie czyli wyglądają jakbyś nic z nimi nie robił Masz cwaniaczku zupełnie inny lakier - acha to mój się nie rysuje rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Kierowniku, tu nie ma co rżeć Efektownie na plastiku to pojęcie względne. A Twój lakier na 3er - no bez komentarza w porównaniu do mojego. Ty nie gadaj, tylko przybywaj "drzeć" eMę przed cięciem Może we dwóch damy radę ją przelecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ładna korekta ps. jak zrobisz swoją 7iódemkę to wtedy napiszę coś ciekawszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ładna korekta ps. jak zrobisz swoją 7iódemkę to wtedy napiszę coś ciekawszego łeeeeee, to trochę się zejdzie, bo wcześniej chyba wrzucę cuś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi