Prezes Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie wiem czy już czas tu coś wrzucać, ale od myślenia mogę tylko pogubić zdjęcia i wtedy będzie już za późno. Ponieważ "amatorzę" w temacie, to nie spodziewajcie się tu "grubej" relacji. Co będzie, to będzie Prezentowane auto, to mój 5 projekt w życiu i może za następne pięćdziesiąt nauczę się czegoś więcej Dlatego proszę o wyrozumiałość. Do rzeczy... BMW serii 3, rok produkcji 2009, przebieg ~50tkm, jeżdżone po Warszawie przez moją kochaną siostrę - dba wtedy, jak się jej przypomni. Zastosowane produkty: Mycie i przygotowanie: Dwa wiaderka Szampon Optimum Szampon CG Siakaś foam Gąbka Surf-City Washpudel SV Fluffy i jakiś niebieski wafelek Pędzelki + APC Megs CarValet + Bilberry, 2 szczotki i pędzel na felgi Wszystko po trochu na nadkola Glinka Megsa + lubrykant od Dodo Korekta i zabezpieczenie: Rap 150 Pady Megs/3M #105, #205, #83, ScratchX Dodo LP Megs #16 RimWax na felgi Dressing SurfCity na opony Natural Shine Megsa do plastików wewn. Gliptone w opcji quick na skóry foteli i boczków SV QID SV Crystal na szyby Ściągacza by Casto do podłogi i George do powierzchni dywanowych w aucie Jako "cykacze": Sony Alpha 300 i Panasonic TZ6. Foto bez obróbki, jedynie sygnaturka, ramka i resajzing. Fotek ponad 60. Mycie ujęte dopiero po cięciu... fotek zdjętych kół też brak. Trudny wybór... wygrał prawdziwy wojownik - Meguiars nr 16 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dobra robota i piękna kupeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Bardzo ładnie wyszło ile zajeło czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 fajne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Piękna praca. Legendy cały czas mówią, że lakier na BMW twardy jak beton, tutaj też tak było? bo futra chyba nie używałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coval Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 50/50 mi się podoba No i piękny wóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Fajne auto i swietny "after" BTW, ta #16 jakas taka znajoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ile zajeło czasu ? Z tego co kojarzę, to ok 4 dni po 6-7 godzin. fajne autko Nie przepadam za "nią" że lakier na BMW twardy jak beton, tutaj też tak było? bo futra chyba nie używałeś? Futra nie używałem. Lakier twardawy, ale dzięki Bogu nie miał bardzo głębokich rys. Ogółem: jeżeli się podoba, to miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Efekty ok. Warszawska eksploatacja+siostra - faktycznie auto łatwo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daareek666 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Autko kozak Robota tez widze profi efekt koncowy jak z salonu kiedys slyszalem takiego specjaliste ze bmki i meski wprowadzily lakier ceramiczny dlatego tak ciezko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Fajna "kupeta" I dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 auto prezentuje się doskonale ciekawe miejsce masz do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Autko pięknie wyprowadzone Co do auta to buda mi się nie podoba, za to środek jest mega, zwłaszcza ta skóra P.S. Ładny york, jak się wabi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 "Skromny" ten wstęp do relacji. Sporo fotek, ale idzie szybko i przyjemnie Wyszło bardzo fajnie, no lepiej się chyba nie dało Jak Ci się pracowało #105? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ogólnie fura mega, moje marzenie!!! Relacja moim zdaniem dobra, fakt, szybko się ogląda, ale miło. 50/50 super. I nie gadaj, że oglądasz to ustrojstwo "Rozmowy w toku" P.S. Do zdjęcia mogłeś przetrzeć radyjko, bo troszkę zakurzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 To jest chyba panel klimy a nie radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 OP.S. Do zdjęcia mogłeś przetrzeć radyjko, bo troszkę zakurzone Uwierzysz czy nie, ale wszystko było przed wyjazdem do zdjęć wyczyszczone i ładne. Te auta są powalone... w moim E91 jest to samo - kurz osiada po kilku minutach i "czepia" się wszystkich plastików. Trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A czemu miałbym nie uwierzyć, nie mam takiej furki, więc pojęcia nie mam jak jest. Ogólnie spoko relacja, chciałbym choć zbliżyć się do takiego poziomu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A mi z całej relacji najbardziej podoba się psina ! Widać że rasowy York, pyszczek taki sam jak u mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Robota ładna Chyba siostra nie przeszła szkolenia mycia na dwa wiaderka bo jak na 50,000 km to trochę zajechany (też mam tyle w swojej 3-ce i trochę lepiej wygląda ) Po drugie siorka chyba podpadła bo z całej kolekcji wypadło na #16 Środek trochę słabo wyszedł (dokładnie plastiki) - ale chyba wina użytych kosmetyków bo nie wyglądają za efektownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Chyba siostra nie przeszła szkolenia mycia na dwa wiaderka bo jak na 50,000 km to trochę zajechany (też mam tyle w swojej 3-ce i trochę lepiej wygląda ) 1. Jednego wiadra by nie wzięła 2. Masz cwaniaczku zupełnie inny lakier Po drugie siorka chyba podpadła bo z całej kolekcji wypadło na #16 Sam chciałem go przetestować na tym lakierze... zanim zrobiłem swoją Środek trochę słabo wyszedł (dokładnie plastiki) - ale chyba wina użytych kosmetyków bo nie wyglądają za efektownie hmm... a co to jest efektownie? Miały być czyste i matowe, bez fajerwerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 16 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 hmm... a co to jest efektownie? Oj mój drogi, "niebieski" i taka wpadka...Nie chcesz chyba powiedzieć, że nie wiesz co to znaczy efektownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Evo, padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOC Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Evo, tym linkiem dzisiaj trafiasz do mojego "Co mi dzisiaj poprawilo humor" Trzyma w napieciu lepiej niz Hitchcock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 hmm... a co to jest efektownie? Oj mój drogi, "niebieski" i taka wpadka...Nie chcesz chyba powiedzieć, że nie wiesz co to znaczy efektownie Plak jest dla mnie za drogi. Preferuję... ...ale tylko w swoich autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi