brtl Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 witam, mam troszke glupie pytanie posiadam niepelny zestaw do polerki, chcialbym go mozliwie niskim kosztem uzupelnic. na wstepie co posiadam 3M - bialy korek jedno duze opakowania 3M - niebieski korek jedno duze opakwanie 3M - gabka czarna do wykonczenia (NIE karbowana) karbowana zagubilem farecla - G3 jedno opakowanie farecla - biala gabka 2szt Jak nie trudno sie domyslic, z wyzej wymienionych elementow, w pelnej kompatybilnosci moge uzyc jedynie farecli G3 poradzcie czy pojsc dalej w 3M czy nizszym kosztem w farecle. ew jak podzielic oba systemy i uzywac ich jednoczesnie. W 3 etapach minimum. Na chwile obecna wiem, ze brakuje mi pasty sredniosciernej oraz gabki. Z dotychczasowych (mizernych) doswiadczen stiwerdzam, ze wole system 'na sucho' nie tylko ze wzgledu na brak zasyfienia siebie oraz najblizszej okolicy ale rowniez ze wzgl na to, ze efekty widac w trakcie pracy a nie po odstawieniu maszyny i przemyciu woda
SzaKal Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 brtl, Dokup jeszcze do systemu 3M żółty korek (extra fine) i zielonego pada. Używaj zielonego pada z białym korkiem, i czarnego pada z korkiem żółtym i niebieskim.
Rekomendowane odpowiedzi