toka Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Fajnie odświeżona lagunka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Chora atmosfera robi się na tym forum. Było dobrze jak było i nikomu to nie przeszkadzało. Co do pracy to fachowo jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 kempus, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ALe na co dziadkowi 200 konna Laga to nie wiem. Przymierzałem się do takiej,ale jak zwykle wśród topowych wersji znaleźć dobry egzemplarz to cud. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ALe na co dziadkowi 200 konna Laga to nie wiem. Przymierzałem się do takiej,ale jak zwykle wśród topowych wersji znaleźć dobry egzemplarz to cud.Dobra robota Widocznie dziadzio chciał mieć gwarancje punktualności dojazdu do kościoła w nd. Co do auta polecam nawet mimo tego ze kompletnie nie rózni się w budowie od lagi IIph1 oraz lagi III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 minetoo, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Na filmiku słyszę Skrillex'a ? Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Justyna, Wesol, dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi