patrizio1985 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Ktoś słyszał o tym produkcie?? http://www.3dproducts.com/HD-Nitro-Seal.html
Gość Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Wszystko super ale popatrzcie na pierwszy filmik. ZGROZA!
Borek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 mikrofibra na DA jobla za to. Kabelek też pięknie szura
patrizio1985 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 WOW, nie zauważyłem tych video, masakra z tą DA , chyba wszystko na temat z tym środkiem, skoro go tak reklamują
JM63 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok, podpowiedzcie co złego jest w fibrze na DA? Widziałem już takie rozwiązanie przy polerowaniu sealanta demonstrowane przez właściciela firmy Adam's Polishes
maestro00 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 To jest pewnie zwyczajny sealant z cleanerem (2-step). Sznur jest gumowy więc tragedii nie wyrządzi Nie przejmujcie się to ferrari i tak było srebrne
patrizio1985 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Mi bardziej chodziło o ten kabelek, gumowy, nie gumowy, najpierw poleży na nie zawsze czystej podłodze (tu kapka magicznego środka, tak trochę piasku) i później szura po lakierze.
Gość Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Rażący brak profesjonalizmu w najwyższym wykonaniu. Na takie coś może sobie pozwolić co najwyżej początkujący użytkownik KA>
maestro00 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale wez poprawkę że to są amerykanie (wiadomo o co chodzi) a do tego ten środek to pewnie i tak jakiś paździeż jednego sezonu.
Rekomendowane odpowiedzi