APC Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Cześć, czy ktoś z was testował może pastę 4Nano High Gloss Cut Compound? Jakiś czas temu było na forum kilka ochów i achów, niby kilka osób testowało ale temat ucichł. Producent zachwala pastę jako praktycznie jedno etapową. Bardzo chętnie bym przeczytal wypowiedzi osob które miały okazję z tym produktem popracować
proximo Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Hej Robiłem nią srebrne autko z grupy vag. Na cutting padzie (pomaranczowy) flexipads sporo zebrała, ale mniej od fg500, ale za to nie wymagała wykonczenia inna pasta. Nie pyli i schnie zbyt szybko a zapach jak to zapach - chemiczny Jestem zadowolony z niej
maestro00 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Spodlałem się z opinią że to coś jak UC - ostre ale szybko się "rozpada" i można nią ładnie wykończyć. Osobiście nie używałem.
spons Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ight=4nano
Piciosz Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 APC Chcesz to możesz sam wypróbować. Zapraszam do siebie.
Rekomendowane odpowiedzi