piotrl Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Test produktu: AutoGlym Metal Polish Opis: Delikatne cząstki ścierne eliminują z powierzchni wszelkie utlenienia, osady i drobne rysy. Pozostawia delikatną warstwę ochronną, zabezpieczającą przed wpływem warunków atmosferycznych. Test: Klucz USB z metalowa obudową. Przód 50/50 i cały tył Konsystencja jak krem, kolor szary, zapach delikatny nie drażniący Produkt dobry jak na ręczna prace, czas pracy około 4-6 minut, przy użyciu maszyny polerskiej pewnie wyszło bo lustro, ale niestety takowej nie posiadam. Powiem szczerze ze jestem zadowolony z preparatu AutoGlym Metal Polish teraz mój Pendrive wygląda jak nowy, ale zostawię dla niedowiarków z przodu 50 na 50 Przepraszam ze krótko ale nie lubię się rozpisywać a poza tym mój pierwszy raz PS W razie pytań proszę śmiało pisać i pytać jeśli będę wiedział chętnie odpisze Pozdrawiam Piotr
damian Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Na czymś jeszcze będziesz testował? Może końcówka wydechu?
piotrl Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Testowałem na śrubach do kół ale były tak zajechane ze dopiero papierem ściernym pomogło a wydech mam niestety okej
coobah Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 wydech mam niestety okej fajnie to "brzmi" - niestety okej Jesteś zmartwiony dobrym stanem wydechu...?? No cóż, nie ma kryzysu na świecie
piotrl Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 wydech mam niestety okej fajnie to "brzmi" - niestety okej Jesteś zmartwiony dobrym stanem wydechu...?? No cóż, nie ma kryzysu na świecie Tak to śmiesznie wyszło nie jestem zmartwiony, taki dziwny przekaz poszedł ze nie mam na czym wypróbować nowej mojej chemii na aucie
Rekomendowane odpowiedzi