m911 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Test produktu: K2PRO DEEPER Sponsorowany przez: Opis: GDY JEST UŻYWANY Z WYSOKOCIŚNIENIOWYM NATRYSKIEM WODNYM: rozcieńczyć produkt w stosunku 1:20 do 1:30. Odczekać, aż zacznie wypływać piana i przystąpić do mycia pojazdu, powierzchni itp., płucząc następnie dużą ilością czystej wody Zaczynając test, myślałem od jakiego stężenia by zacząć. Stężenie: wybrałem 1:10 (teraz wiem, że starczyłoby spokojnie 1:30). Następnie rozrobiłem 1l gotowego preparatu po czym wlałem go do zmodyfikowanego przeze mnie opryskiwacza ciśnieniowego. Zapach ? Zapach nierozcieńczonego jest chemiczny ale nie podrażniający nosa. Po rozcieńczeniu i nakładaniu można wytrzymać bez żadnej maski (mam porównanie np do TENZI allux, w którym przy dolewaniu wody wydobywała się silnie żrąca i podrażniająca nos woń - bez osłony nosa nie radze go rozcieńczać) Wydajność jest OK, ja nakładałem tak jak wyżej wspomniałem opryskiwaczem ciśnieniowym z którego wydobywał się preparat w postaci gęstej piany. 1L piany w rozcieńczeniu 1:10 starcza spokojnie na domycie 4 kół. Aha zapomniałem napisać, że wspomagałem się szczotką też K2PRO Pacjent to felgi stalowe, brud to tysiąc kilometrowy osad z klocków jaki i zwykły kurz. Tak więc zaczynamy: Podsumowanie: Produkt godny przetestowania, naprawdę jestem w szoku jak domył felgi z osadu z klocków. Cena jest przystępna a jakość naprawdę zadowala. Następny test z tym produktem będzie robiony na silniku.
antonio3 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 jak mozesz daj foty z bliska bardziej zeby wiecej szczegolow bylo widac
m911 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 niestety w telefonie nie mam makra a innego aparatu aktualnie nie posiadam. a pozatym, tak słabo widać ?
antonio3 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 spoko nie jest zle
bati Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ładnie domyło Czy pacjentem na którym przeprowadzano próbę jest seat arosa ?
m911 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Tak jest, sluży jako dupowóz do pracy (na forum lupo też jestem zarejestrowany i narazie je obserwuje )
Rekomendowane odpowiedzi