proximo Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 2 x bilberry (szczotka i pedzlowanie) 1 x apc 1:10 ( przy okazji opony wyszorowane) potem nafta, glinka i sonax extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 o Paweł, niezłą walkę miałeś z felgami, ja też początkowo myślałem ze to jest rozwarstwienie! naprawdę kawał dobrej roboty! bo audik wymagał sporo sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 zółtek dzięki a dzis ciąg dalszy zmagań czyli odnowa lamp przednich Papierki od 800-2500 + fg500+ff2000 Przed: Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 teraz wyglądają znacznie lepiej, a i światełka będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 z którego roku ta A6 ? Ona ma plastikowe klosze przednich lamp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a dzis ciąg dalszy zmagań czyli odnowa lamp przednich Papierki od 800-2500 + fg500+ff2000 Wrzuć jakiś szybki opis czynności, bo w PII przydała by się taka operacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja bym raczej chciał sięzapytać o trwałość. Zdarłęś cały lakier. Ciekawe jak szybko zmatowieją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Teraz wyglądają świetnie Jak ja robię to zaczynam od papieru 1200, raz zacząłem 800 i miałem problem z wyprowadzeniem rys. [ Dodano: 7 Grudzień 2011, 22:51 ] Camel-, Po roku dużo się nie zmieni, ale po dwóch latach będzie trzeba powtórzyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No to w weekend kupuje papierki. wyszło super tak BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Swoop na mokro na klocku uzywasz papierów wodnych od 800 do 3000 800,1000,1200,1500,2000,2500,3000 potem pastami na maszynie u mnie byly to Manzerna Szakal Dzięki Fakt długo trzeba działać 1000 aby 800 zlikwidować Camel Zobaczymy, ale możliwe że będzie trzeba zabieg powtórzyć za jakiś czas Taka już natura tego tworzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 proximo, no właśnie przez to, że lakieru już nie ma na lampie... a jakby tak po 2000 psiknąć klarem zamiast polerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sciema Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 klar się Tobie złuszczy, jak jest dobrze zrobiona polerka i nie będziesz ich czyścił benzyną to długo wytrzymią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas G Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Fajnie, tez musze sie zabrac za polerke lamp. A co do matowienie to moze nowy megs UV protect by pomogl. Jest w nowym zestawie do regeneracji lamp. Ciekawe czy wystepuje sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi