Sprinter Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Również uważam, że spotkanko świetne i ekipa dopisała na 100% Nawet troszkę więcej niż parszywa 13, ale i tak się pomieściliśmy. Adam i Tomek szacun w waszą stronę za chęć zrobienia takiego spota i za duuuuuużą ilość przekazanej wiedzy Ekipa również była doborowa i każdy mógł swoje 3 grosze dołożyć Ja mogę się wpisać w ciemno na listę rozpoczęcie sezonu
red Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Dorzucam się do podziękowań! Bardzo przyjemne spotkanie, chłopaki z R&S faktycznie znają się na robocie, no i są bezpośredni i otwarci na wszystkie pytania, to duży plus i szacun Fajna miejscówa i przyjemni ludzie - oby więcej takich spotkań P.S. Niech ktoś da fotę Adama z procesu osuszania auta!
cayman9 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 no to jesteś drugi po mnie szkoda ze pogoda średnio dopisała... mogłoby słońce troszkę jeszcze podgrzać atmosferę chociaż piecyk dawał radę
Michal1301 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Wielkie dzieki za super spota. Odpowiedzi na kazde pytanie i ogromu informacji pozdro i do nastepnego
Adamek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 P.S. Niech ktoś da fotę Adama z procesu osuszania auta! Fotka jest w mojej galerii... Już ją wklejam! Generalnie wspominałem Adamowi, żeby wodę ściągnał inaczej... No ale stwierdził, że to on jest fachowcem i zna się lepiej W sumie rys nie porobił ponieważ CQuartz lał się wszędzie... Reszta fotek z mojego aparatu: Zakończenie sezonu w R&S [15.10.2011]
red Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Fotka jest w mojej galerii... Już ją wklejam! Niech się ludzie uczą! ponieważ CQuartz lał się wszędzie... Oj CQuartz lał się strumieniami, a IPA w odpowiednim stężeniu jak niektórych rozweseliła
Adiq Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 https://picasaweb.google.com/AdiClubPol ... directlink Pomysł i realizacja spotu to była czołówka polskiej sceny detailingu Wyżej kilka zdjęć. do następnego.
Rekomendowane odpowiedzi