Rise and Shine Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 + kolega Martinezzg, kolega był osobiście u nas w studio i go jeszcze wrzucamy na listę ;-) 1. cash + kolega (jak to nie problem) 3. Dark Knight 4. red 5. SzaKal 6. michal1301 7. Joshua121 8. Adiq 9. Cayman9 10. Adamek 11. Aoox 12. Ble 13. Sprinter 14. Martinezzg
cash Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Kolegi nie będzie, więc wychodzi parszywa trzynastka 1. cash 2. Dark Knight 3. red 4. SzaKal 5. michal1301 6. Joshua121 7. Adiq 8. Cayman9 9. Adamek 10. Aoox 11. Ble 12. Sprinter 13. Martinezzg
vwosiu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 fajnie, że i wy wyszliście z taką inicjatywą za późno się zorientowałem o spotkaniu, poczekam na następne a teraz liczę na dobrą fotorelacje
martinezzg Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 i ostatni będą pierwszymi....
Rise and Shine Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Panowie, jako że spotkanko już jutro, małe info na temat dojazdu Współrzędne dla GPS'owców -> 50°17'38''N, 19°2'46''E LEGENDA A - osoby jadące od strony centrum Siemianowic Śląskich włączają lewy kierunkowskaz, zwalniają i wypatrują małej reklamy na ogrodzeniu w miejscu "1", zaraz za nią kręcimy we lewo B - osoby jadące od strony autostrady A4, Dąbrówki, Katowic, whatever, włączamy prawy kierunek, zwalniamy, wypatrujemy reklamy na ogrodzeniu w miejscu "2" i skręcamy w boczną uliczkę wiodącą "w dół" Co się tyczy przypominania o kierunkowskazach - niestety, na tej drodze dużo osób jeździ zdrowo powyżej dopuszczalnej prędkości, oraz masa samochodów ciężarowych, stąd często zdarzają się niegroźne, ale kosztowne stłuczki. Kolejna rzecz - nasz plac jest w stanie komfortowo pomieścić ok 12 samochodów, więc prośba - parkujmy tak, by weszło nas jak najwięcej, po co potem kombinować i przestawiać wozy Recz ostatnia, najprzyjemniejsza chyba - podczas jutrzejszego spotkania, na wszystkie produkty w naszym asortymencie w ramach posezonowej wyprzedaży atrakcyjne rabaty - od 10% do nawet 30% w przypadku naszego szamponu, oraz naszego nowego, premierowego produktu W razie problemów z dojazdem, nasze telefony są do Waszej dyspozycji 508 - 086 - 301 oraz 508 - 221 - 512 Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Sprinter Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Na wiadomość o rabatach to chyba każdy uczestnik czekał aż podacie Do zobaczenia za kilkanaście godzin
rurka8 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Gdyby komuś z Was coś wypadło to piszcie . Czekam - może się zwolni jedno miejsce.
SzaKal Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Nawigacje już ustawione
spons Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Kurna, nie wiem czy dam rade bo wieczorem uciekam w trase, ale postaram sie zawitac na chwile, tak zeby miejsca nie zajmowac
Joshua121 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Już się nie mogę doczekać jutra Chyba nie zasnę ,tym bardziej kiedy zobaczyłem waszą prace nad tigrą
Rise and Shine Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 ps. czy wspominałem że na samym początku spotkania, tzn. zaraz po godzinie 13, przeprowadzimy prezentację mycia samochodu z użyciem naszego szamponu? Zapewniam że warto być od początku ...
damian Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Niech ktoś nagra jakiś film ze spotkania Nie każdy ma u siebie możliwość uczestniczenia w takich spotkaniach to chociaż coś można się dowiedzieć z nagrania
red Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Czteroosobowa ekipa z Wrocka właśnie wyrusza
martinezzg Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 no proszę proszę to i Wrocław do nas zawita.. w takim razie może jakiś browarek ... ?
stormsystem Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Panowie ... nie za długo ten bal Myślę , że powinniście puścić spota w realu no bo ciekawość
Rise and Shine Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Trzeba było, kolego Rafale, zawitać! Moi Drodzy - dziękujemy wszystkim serdecznie za przybycie! Nie ukrywam miłego zaskoczenia, że niektórzy z Was przejechali 100, a nawet 200km żeby do nas zajrzeć Bardzo miło było Was wszystkich poznać i ugościć w naszym skromnym przybytku, a przede wszystkim, wymienić się poglądami i doświadczeniami. Wszystkim, którzy z różnych powodów nie mogli się pojawić, przybliżę pokrótce. Zaraz po przyjeździe większości ekipy, chwilkę po godzinie 13, zawitał do nas na szybkie mycie znany Wam już Dodge Challenger z 1970 Następnie, po krótkim wprowadzeniu, przeszliśmy do środka i spotkanie zaczęliśmy... od narobienia makabrycznych rys papierem 2500 na masce Buicka, który był wdzięcznym obiektem prób, testów i zmagań z maszynami. Jakby tego mało, z tyłu samochodu wywiązał się drugi "obóz" który mógł zapoznać się z istotą wetsandingu i wyprowadzaniem powierzchni po takim procesie. Dla przypieczętowania ichnej pracy, ktoś położył SV Mirage na świeżo wymęczonej klapie bagażnika. Każdy miał okazję popracować maszyną, z przeróżnymi kombinacjami padów i past, pobawiliśmy się papierami wodnymi, zaaplikowaliśmy i wosk i sealant i niewidzialną wycieraczkę i CQuartza - tak więc dla każdego coś miłego Mamy nadzieję że każdy z Was wyniósł coś z tego spotkania, jeśli nie - obiecujemy nadrobić to na Rozpoczęciu Sezonu, które zdecydowanie po dzisiejszym dniu urządzimy Pozdrawiamy Was serdecznie, Adam i Tomek, Rise & Shine Parę zdjęć od nas
GracjanS4 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Dzięki za spotkanie Kilka fotek ode mnie:
Joshua121 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Dzięki wielkie za możliwość spotkania Chłopaki z R&S znają się naprawdę na robocie, i dzisiejsze spotkanie było naprawdę bardzo dobrze przygotowane Buick w realu robi ekstra wrażenie i mina ludzi kiedy Adam zaczął jeździć papierem po masce Bezcenne Również okazja do powąchania / użycia tych wszystkich kosmetyków Zapach Miracle No i oczywiście ludzie dopisali Super było was poznać i wielkie dzięki za wszystkie rady !!! GracjanS4 Widzę ,że akurat mnie uchwyciłeś jak kaleczyłem prace z polerką Ps. Wielki plus dla R&S za innowacyjne podejście do osuszania auta Bardzo dobrą macie tą ściągaczkę daje rade i na ziemi i na aucie
SzaKal Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Rise and Shine, Co tu dużo pisać, najlepszy spot na jakim do tej pory byłem, świetna atmosfera, profesjonalne podejście do autodetailingu Pozdrawiam [ Dodano: 15 Październik 2011, 20:23 ] Ps. Wielki plus dla R&S za innowacyjne podejście do osuszania auta Bardzo dobrą macie tą ściągaczkę daje rade i na ziemi i na aucie LEPSZE OD RĘCZNIKÓW
spons Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Trzeba było, kolego Rafale, zawitać! Wierz mi ze bardzo chcialem, bylem nawet kolo 13 w czladzi, wiec rzut beretem, niestety o 13.30 mialem do odbioru kola z wywazarni i musialem uciekac z powrotem Bylem wolny dopiero po 17 wiec juz po ptokach... ale spokojnie, na pewni jeszcze bedzie okazja. Spotkanie jak widac bardzo udane, wszyscy zadowoleni takze nie watpie ze bedzie kolejna okazja
stormsystem Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Tylko Błękitek ... Przecież on ma 5 cm klaru ,to nawet pumeksem go można zapierdzielać . Dajcie coś hoodego
cash Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Ekipa 200km w domu Świetne spotkanko, oczekiwana wiedza nabyta Kilka fotek ode mnie czyli co robił "drugi obóz" zmatowienie (wetsanding 2500) futerko (fg500) cutting (fg500) finish (sf4000) cleaner na DA LSP SV MIRAGE + odpowiednia radość Lustro Ekipa z przodu również się nie nudziła mina ludzi kiedy Adam zaczął jeździć papierem po masce Bezcenne Tylko czemu każdy zrobił taką minę?? Dzięki R&S za spotkanko, czekamy na następne!! Pozdro
Adamek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Również dziękuję za miłe spotkanie
cayman9 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 wielkie dzięki za bardzo miłe przyjęcie i przekazanie sporej wiedzy co do papieru na masce, to chyba każdy z nas będzie to długo wspominał... buick robi genialne wrażenie... co do a8, to relacje można sobie odpuścić, my czekamy na relację z kompletu w challengerze teraz pozostaje czekać do wiosny na inaugurację sezonu
Rekomendowane odpowiedzi