Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 A więc, najwyższy czas na oficjalne ogłoszenie wyników. Miejsce 1. kemotkr, jako nagrodę otrzymuje Dodo Juice Red Mist Tropical 250ml Miejsce 2. Okti, jako nagrodę otrzymuje Dodo Juice Wax Safe Wash 500ml Miejsce 3. cash, jako nagrodę otrzymuje wybrany wosk Dodo Juice 30ml z podstawowej serii Wyróżnienie oraz nagroda pocieszenia wędruje do MM.MM za bardzo pozytywną wizję rozwoju naszej firmy Wszystkim zwycięzcom gratulujemy i prosimy ich o przesłanie nam prywatnych wiadomości ze swoimi danymi. Wszystkim pozostałym dziękujemy za udział w konkursie.
kemotkr Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Prosta matematyka wystarczyło policzyć te co widać na zdjęciu i pomnożyć przez długość korytarza Ja szacowałem po długości grzejników Zaraz wysyłam dane
Simon Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Jako, że byłem 4-ty czuje sie nie pocieszony
Okti Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Nagroda doszła. Bardzo dziękuję
cash Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ja również dopiero co odebrałem całkiem spory ten sampler 30ml myślałem, że będzie dużo mniejszy. Dzięki wielkie
kemotkr Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Właśnie wróciłem z poczty. Nagroda doszła szczelnie zapakowana w folię bąbelkową Wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi