elja88 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Witam, chcę przedstawić korektę VW Polo w czarnej perle z 2000r. Uprzedzam, że jest to moja pierwsza relacja więc mogą być pewne niedociągnięcia w tym co chciałem na zdjęciach przedstawić. Samochód przez obecnego właściciela myty na bezdotykówce, wcześniej kto wie Lakier twardy, nie wiem czy nie bardziej twardy niż w moim audi z podobnego roku. Samochód na handel. Korekta trwała w sumie z myciem jakieś 20 godzin. Miał się błyszczeć, nie mieć rys i ogólnie dobrze się prezentować. Używałem: - ValetPRO Citrus Tar & Glue Remover - APC autoglym - szampon autoglym - rękawica poorboy's - ValetPRO Large Blue Fluffer - ironX - pędzelki - glinka Bilt Hamber Regular - quick detailer meguiar's - Meguiar's Trim Detailer - taśmy maskujące - pady 3m/abw - menzerna fg500 i system 3m - aplikatory megsa - polerka silverline i das-6 - troche mikrofir valetPRO - IPA - Poorboy's World Black Hole - Collinite 476s Pierwsze oględziny zaraz po myciu: Inspekcja po glinkowaniu: W trakcie polerowania: Efekt końcowy: Czekam na uwagi
mihnova Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 świetna przemiana, wyszło super ale do pełnego szczęścia brakuje umycia nadkoli i jakiś siuwax na oponki
michałoś Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Fajnie Ci to wyszło. Całkiem niezły pierwszy raz. A i po pierwszym zdjęciu myślałem , że to GTI I czy to jakieś ustojstwo do osuszania? http://img854.imageshack.us/img854/5115/imgp5858r.jpg
elja88 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 to nie pierwszy raz, tylko wrzucam na forum pierwszy raz tak to ustrojstwo do osuszania calkiem przydatne, ale ja osobiscie używam ręcznika
Borek Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 o "Hiszp4ńskie" polo ładnie, czarny zarówno bezlitośnie eksponuje rysy, ale też odwdzięcza się po korekcie . Jeśli na handel to może być wręcz za dobrze, bedą węszyć i szukać dziury w całym, takie chore stereotypy, że jak coś jest ładne to na bank chachmęcone to zdjecie z "odkurzaczem" na dachu rozwaliło mnie dopóki nie zobaczyłem na następnym kawałka napisu SUS.... to się domysliłem nigdy nie widziałem takiego czegoś
dzinkins Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ładnie No i cena pewnie podskoczyła z 1000zł
Gość Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Myślę, że przy dobrych wiatrach to i o więcej niż 1000zł...
micha-ł Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ta polówka powinna wyglądać tak ciągle, a nie tylko przed sprzedażą. Praca oczywiśćie badzo ładna i efekt na zdjęciach miażdży
sebcio Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 świetna robota lakier wygląda jak u mojej mamy w golfie muszę się za niego w końcu wziąć napisz mi jeszcze których korków użyłeś, pozdrawiam
yunivers Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 naprawdę polówka pięknie wyszła a tak się zapytam jaka cena autka bo to chyba nie tajemnica,tylko szukam auta ale siostry
hornet Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Tylko po co te dokładane zenony .
elja88 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 dzieki za opinie napisz mi jeszcze których korków użyłeś zielony, żółty, niebieski jaka cena autka nie wiem jaka cena jest numer na którymś zdjęciu Tylko po co te dokładane zenony . ?
hornet Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zenony czyli dokładane xenony. Zrobił się bum na takie lampki i każdy zakłada tanie zestawy. Co do samej pracy to bardzo fajna tylko jak ktoś wcześniej wspominał auto powinno być cały czas zadbane .
elja88 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 jest zwykła żarówka tam, nie wiem po czym wnioskujesz o HIDach
hornet Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Myślałem, że są Hidy przez soczewkę. Mój błąd .
Pavlik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Samochód na handel. Profi, przedsprzedażna polerka, widać że autko się świeci i dobrze prezentuje. Mnie razi kilka rzeczy: kartka z ogłoszeniem sprzedaży autka - jest osobny do tego dział - wiem, wiem - to nie Ty sprzedajesz autko, - ograniczenie relacji/pracy tylko do korekty lakieru, czyżby nic więcej nie było robione? ani felgi? ani komora silnika? zakamarki itd.?
elja88 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 silnik byl swiezo umyty, robilem tylko zakamarki, zawiasy itp., felgi tylko umyte i ironx
Rekomendowane odpowiedzi