faraon3021 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Dostalem przy zakupach w Autosmarcie takie cos http://www.ebay.co.uk/itm/Autosmart-Jum ... 831wt_1163 Czy ktos to zna??Czy to cos warte??
SJake Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 faraon3021, to jest standardowy wafelek... podobny, jak nie taki sam jak SONUSowy vel Moster Shine Azur vel Flexipads...
Arek_ Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja tam polecam takie wafelki, ściągasz nim wodę, wykręcasz i lecisz dalej później wystarczy tylko przetrzeć jedną fibrą i auto idealnie suche bez użycia stu mikrofibr.
maya Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja tam polecam takie wafelki, ściągasz nim wodę, wykręcasz i lecisz dalej później wystarczy tylko przetrzeć jedną fibrą i auto idealnie suche bez użycia stu mikrofibr.coś jak ircha ?
Arek_ Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja tam polecam takie wafelki, ściągasz nim wodę, wykręcasz i lecisz dalej później wystarczy tylko przetrzeć jedną fibrą i auto idealnie suche bez użycia stu mikrofibr.coś jak ircha ? nie używałem irchy nigdy, jedyną którą miałem gdzieś się zgubiła także nie przetestuje
faraon3021 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Mowia ze darowanemu koniowi..................... A jesli do tego bedzie sie sprawdzalo lepiej jak Janek to super Dzieki panowie poszedl punkcik
Rekomendowane odpowiedzi