Marco Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 A mnie się wydaje ze nie usunąłeś tej ochronnej warstwy na której są wżery i zmatowienia. Trzeba to usunąć i pracować na gołym poliwęglanie.
Camel- Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Marco, na stop procent usunałem lakier. Co jakiś czas szlifowania wycierałem lampę do sucha i widac było postępowo jak ten klar "znika" a lampa robiła się wyraźnie matowa. Poza tym w górnej części gdzie było dużo odprysków zszedł bardzo szybko, tam na dole gdzie był względnie w całości zajmowało jego usunięcie najdłużej. Byłem teraz wymyć auto z pasty itd i musze przyznać, że lampy wydają się świecić lepiej (placebo) pytanie jak będzie rzeczywiście na drodze. W mieście za jasno i za mokro jest by oceniać.
Marco Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Co jakiś czas szlifowania wycierałem lampę do sucha i widac było postępowo jak ten klar "znika" a lampa robiła się wyraźnie matowa.No to faktycznie
vanquisz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Camel-, targaj ostro, bo w tym modelu (i ogólnie) odnowione lampy robią robotę. Kiedyś też robiłem z lampami A6 c5 i tak jak minetoo wspomniał, FC+ Uploaded with ImageShack.us
Camel- Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jutro wam zrobie zdjęcie w dzien, bo chyba coś słabo tamta fota wyszła
npiotr Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 ktos na jakimś forum zaczynał od papieru 320!
Camel- Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Lewy chyba jednak do poprawki. Wyraźnie mleczny w porównaniu do prawego.
SewerynD Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie wiem czy istnieje taka zależność, ale... w mojej "esce" też lewy reflektor był bardziej "mleczny" po korekcie
Debet Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 a lampy z tych samych roczników? jeśli któraś była wymieniana nie ma co się dziwić.
Axwell Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Michał, jak mozesz pokazywać zdjecie z odklejonym chromem / lewy reflektor / i tak ciulowato spasowanym przodem / błotnik, lampa / chyba ze tak w oryginale siedzi w co wątpie bo prawy siedzi porządniej.
Camel- Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Debet, obie lampy 98 rok (czyli rok auta). Axwell, kiedyś je wyciągałem i cięzko je spasować. A te listwy to... długa historia Tak naprawdę trzeba by kupić je nowe
Rekomendowane odpowiedzi