luk skywalker Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 znow chwila wolnego czasu tym razem postanowiłem wykonac oględziny lakieru pod 500W halogenem, i oto to ujrzały moje oczy! Wiecie przeciez że datailing to nie tylko lakier. Postanowiłem tez zajć sie skórą, która wydawała sie idealna, tak wydawała sie: poł na pół: A tak juz po zabiegu :wink: Pozdro!
luk skywalker Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Camel-, pomijając tą plamę z sosu pomidorowego do gołąbków
D@rek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ładny kolor jaka jest jego nazwa?
tilf Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fajna robota, auto też i tylko te BBS'y do niego okropnie nie pasują.
Camel- Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 E tam. Zaj*biste BBSy. Sam bym chciał takie do swojej C-klasy
luk skywalker Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 kolor to sahara beige, inne felgi jakie tu widzimy to tez BBSy: RS lub LM. nic nowoczesnego nie pasuje to koncepcji tego samochodu. ma być cult
Mazder Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 IMHO do tego modelu pasują tylko i wyłącznie oryginalne felgi z M-Pakietu. Ale DGCC...
Sucre Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Oryginalne felgi to nuuuddddaaaa
miHoo79 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fajna robota, auto też i tylko te BBS'y do niego okropnie nie pasują. Wręcz przeciwnie te felgi pasują tu jak rzadko które...No może LE Mansy bardziej nie lubie złoconych srub w BBSachale do tego koloru lakieru pasują idealnie P.S. swietnie utrzymana kupeta
SebaVR6 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Widziałem autko 2 razy i naprawde robi duze wrazenie Dasz mi jakis namiar gdzie zlociles srubki z RC? Moze byc na PW
luk skywalker Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Śrubki przeszły SPA u mojego znajomego w Poznaniu, mam tez znajomego w Tarnowie który się tym zajmuje. Oboje złocą, chromują itd
macieq Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Wczoraj widziałem to autko w Gdowie świetnie wygląda na drodze. Pozdrowienia dla kolegi
kempus Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Pytanie z innej beczki, ile to pali z tym silnikiem?
luk skywalker Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Autko wczoraj cały dzień stało na podwórku - nie możliwe, ze widziałeś je w Gdowie ;-) Pali tyle co Lanos 1,6
macieq Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 No to ciekawe bo na pewno był na wielickich numerach i taki sam kolor chyba że mam zwidy....
luk skywalker Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 w takim razie to nie ten samochód;p my mamy na krakowskich, a tamta ma M Pakiet jesli dobrze kojarze, felgi tez ma inne. Ale fakt jest taka, pewnie to ją widziałeś
macieq Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 No to zmylił mnie twój podpis bo na fotkach nie widać blach, wiec myślałem że to ta sztuka
Rekomendowane odpowiedzi