link2jack Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 V6 w sedanie pierwszy raz chyba taki okaz widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Omega następny przykład Passat, 75, Camry, Vectra, A6, 5tka, 607 i wiele wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link2jack Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pierwszy raz widzę 406 z V6 w sedanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 406 z V6 w sedanie ja i jeszcze pewnie kilku userów to właśnie tak pomyślałem , wiekszość była w kombi no i ofkors w "kupe" ale SZyBA pełnym ogniem, po bandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 było sporo 406 w sedanie z v6 ale przed liftem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Omega następny przykład Passat, 75, Camry, Vectra, A6, 5tka, 607 i wiele wiele innych BMW nie stosuje silników V6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 R6 wiem ale dużo ogłoszeń zobacz jest e39 czy e34 V6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 R6 wiem ale dużo ogłoszeń zobacz jest e39 czy e34 V6. Z ignorancją użytkowników ciężko jest walczyć Często przecież widać że ktoś sprzedaje Renolta czy Peżota, ewentualnie Wolswagiena - czy tak trudno zajrzeć na tył samochodu i przeczytać czym się jeździ ? Ew zajrzeć do dowodu rejestracyjnego.... Sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Haha dobre A Były 3.0 V6 w 406 sedan w klubie Peugeot Klub Polska jest parę sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi