esjot Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam, Proszę poradźcie czym umyć skórzaną deskę rozdzielczą (cały kokpit) i czym ją zakonserwować, żeby się nie świeciła. Samochód jest prawie nowy, marki premium Zwykłe środki, które znam zostawiają lekki połysk, a na desce nie jest to raczej wskazane. Oczywiście środki mogą być z wyższej półki, ważne żeby zadziałały
Tygrysek3005 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Czy skóra jest na desce rozdzielczej czy na fotelach to raczej nie robi różnicy, ja do skóry używam zestaw Gliptone GT11 i GT12, zestaw eliminuje efekt poślizgu, dobrze czyści, przyjemnie się aplikuje i pozostawia matowe wykończenie. Polecany jest też zestaw colorlock. Poza tym zapraszam do zapoznania się z tym tematem http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=2601
Dystrybutor muzycom Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Skórzana deska, to ostatnimi czasy rzadki widok. Tak jak pisał Tygrysek3005 wielkiej różnicy nie ma gdzie skóra jest zamontowana.
esjot Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Użyłem gliptone Gt11 i cleaner Gt12. te preparaty dały dokładnie to co chciałem Gt15 jest wyjątkowo łatwy w użyciu i łatwo brud schodzi Gt11 daje matowe wykończenie i skóra po nim jest miękka, milsza w dotyku niż przed użyciem. Polecam jak kogoś interesuje matowa skóra
Rekomendowane odpowiedzi