pestka86 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Hejka chłopaki , co myślicie o takim zestawiku? rurka gięta plus komplet końcówek w wersji mini mini do tego złączka na rurę odkurzacza , koszt nie wielki bo koło 30 zł ale nie wiem czy warto brać chciaż w sumie w autach jest tyle drobnych zakamarków ,że może by zdało egzamin? Jak myślicie?? może ktoś już miał takie coś ?
SJake Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja kupiłem coś takiego w KAUFLANDZIE za niecałe 20 zł chyba...
Piciosz Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Przydaje się takie coś, mi tego bardzo brakuje. W 90% samochodów nie masz szans, żeby dostać się w każdy zakamarek standardowymi końcówkami, za 30 zł śmiało bierz
wodnik_9 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja kupiłem coś takiego w KAUFLANDZIE za niecałe 20 zł chyba... A to może w naszym lokalnym takie cuda są??Dawno kupowałeś??
SJake Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 A to może w naszym lokalnym takie cuda są??Dawno kupowałeś?? Ta... w "naszym" Kupowałem w zeszłym roku - w dziale "gadżety, wiertkarki, śrubokręciki i takie tam"
vanquisz Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja kupiłem coś takiego w KAUFLANDZIE za niecałe 20 zł chyba... Tez to dorwałem w kauflandzie, ale za 9zł Nawet największemu wrogowi bym ten zastaw polecił
pestka86 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 czyli za 30 nie warto , może znajdę w PL za mniej.ok to powiedzcie czy warte to to coś ? czy tylko zwykły szajs ? bo jak szajs to i 20 zł szkoda wydać
kaer Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Jak by się kto natknął na takie coś w jakiejs sieci sklepów, to chnie bym przygarnął.
adamtower Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Na allegro jest ten zestaw, ale za 39,90 zł + wysyłka. Trochę drogo, ale nigdzie nie widziałem taniej....chyba będzie trzeba przepłacić bo zestaw wygląda bardzo obiecująco.
MacGY Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Mam dokładnie ten zestaw z allegro, identyczny jak na zdjęciu, można go kupić też tutaj: http://www.klinikaagd.pl/ Zapłaciłem 39,90 uznając że to niewiele, bo identyczne znajdowałem tylko drożej (nawet dwa razy tyle). W opisie aukcji jest napisane, że to Electrolux, w rzeczywistości chińszczyzna, twardy plastik, ale spasowanie elementów całkiem dobre i swoje zadanie spełnia, pędzelki są naprawdę małe i wejdą prawie wszędzie, końcówka ssawki szczelinowej jest bardzo nieprecyzyjnie wykonana, nie chcąc nic porysować lepiej ją podrasować pilnikiem i papierkiem ściernym oraz okleić taśmą, albo używać tylko w miejscach "nierysowalnych". Acha i jeszcze jedna uwaga: w tym dokładnie zestawie do wnętrza pędzelków wciśnięte są jakby dystanse, które mają zapobiegać wciąganiu włosia szczotki przez ssawkę, jednak są na tyle wystające, że przy niewielkim już nacisku będą szorować po odkurzanym elemencie. Bez problemu można (a nawet trzeba) je wyciągnąć, inaczej szczotki są moim zdaniem w samochodzie nie do używania. Po wyciągnięciu tych plasticzków mamy całkiem bezpiecznie i precyzyjne pędzelki do odkurzania.
MacGY Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ostatnio pojawiły się na allegro identyczne, w innych opakowaniach za... 5,99.
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zaryzykowałem te 5,99 + wysyłka. Zobaczymy co to będzie za wynalazek
dominiq Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pod jaką nazwą szukać tego na allegro?
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja wpisałem "odkurzacz ssawki" i wg ceny Aukcja 2387641056.
kerad Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 escimo, sa dobre bo juz 2 tygodnie temu zakupiłem właśnie u tego sprzedawcy
dominiq Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja wpisałem "odkurzacz ssawki" i wg ceny Aukcja 2387641056. Dzięki. Zamówiłem sobie
radzique Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 fuck, a ja zamówiłem za 39 pln Sprawdza się "jako tako", spasowanie szału nie robi, nie idzie też całkowicie zamknąć przejściówki i nie ma pełnego ssania , trzeba trochę podrasować...
MacGY Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 fuck, a ja zamówiłem za 39 pln Sprawdza się "jako tako", spasowanie szału nie robi, nie idzie też całkowicie zamknąć przejściówki i nie ma pełnego ssania , trzeba trochę podrasować... O to chodzi, żeby się nie dało, odkurzacz zarżniesz
radzique Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 fuck, a ja zamówiłem za 39 pln Sprawdza się "jako tako", spasowanie szału nie robi, nie idzie też całkowicie zamknąć przejściówki i nie ma pełnego ssania , trzeba trochę podrasować... O to chodzi, żeby się nie dało, odkurzacz zarżniesz wiadomo , ale jak dla mnie za dużo powietrza ucieka bokiem, bo nawet porządnych paprochów nie wciąga. Trochę trzeba zmniejszyć te otwory. A odkurzacz cóż... nie pierwszy i nie ostatni
MacGY Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Rozumiem, ja jeszcze nie używałem tych końcówek, tylko je trochę przerobiłem
dominiq Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przysłali właśnie ssawki. Jakie to malutkie
escimo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Też do mnie dotarły, ale nie miałem czasu przetestować jeszcze. Nie wyglądają najgorzej, przynajmniej, nie robią wrażenia jak by zaraz miały się połamać
yesfan Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kupiłem na allegro i przetestowałem, dla mnie bomba, wyczyściłem wszystkie zakamarki z kurzu. Żeby poprawić moc, zatkałem otwory w zwężce, co doprowadziło do przegrzania się odkurzacza. Za 7 zł to prawdziwa okazja, wykonanie nie jest złe.
adamtower Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Uważajcie dociskając końcówki, mi niestety jedna już pękła Mam zestaw za 39 ale pewnie ta sama jakość co tych za 6zł
Rekomendowane odpowiedzi